πίσω

Είναι γεγονός! Το νέο και μάλιστα ισπανόφωνο τραγούδι της Jennifer Lopez με άρωμα Κούβας κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες.

Η Jennifer Lopez επιβεβαίωσε όσα ακούγονταν και ανακοίνωσε επίσημα την έλευση του καινούριο τραγουδιού της.

Εδώ και παραπάνω από ένα χρόνο, η εκρηκτική JLo δουλεύει επάνω στα projects δύο ξεχωριστών άλμπουμ. Το ένα θα είναι ένας pop δίσκος, ενώ το άλλο θα αποτελέσει μία αμιγώς ισπανόφωνη πρόταση με παραγωγό τον πρώην σύζυγο της, τον -επίσης τραγουδιστή- Marc Anthony.

Πρόκειται για το δεύτερο ισπανόφωνο δίσκο της διάσημης τραγουδίστριας, καθώς ο πρώτος έγινε πραγματικότητα το 2007, με το «Como Ama Una Mujer» να σημειώνει εκείνη τη χρονιά στις Ηνωμένες Πολιτείες τις υψηλότερες πωλήσεις πρώτης εβδομάδας από ισπανόφωνο ντεμπούτο άλμπουμ. Οι ηχογραφήσεις έχουν ολοκληρωθεί και εικάζεται ότι το ολοκληρωμένο σύνολο θα κυκλοφορήσει εντός του καλοκαιριού.

Μέσων των δημοσίευσεών της στο Instagram, η Jennifer Lopez έχει αποκαλύψει αποσπάσματα από δύο τραγούδια ? συναντήσεις που θα συμπεριλάβει στον επερχόμενο δίσκο: Το «Amor Amor Amor» με τη συμμετοχή του Wisin από το Πουέρτο Ρίκο το «Ni Tu Ni Yo» με το reggaeton δίδυμο των Κουβανών Gente de Zona.

Το «Ni Tu Ni Yo» είναι τελικά το single που θα έρθει πρώτο στην επιφάνεια, φέρνοντας μία αρχική ιδέα από το καινούριο υλικό της 48χρονης σταρ. Με μία νέα ανάρτηση στο διαδίκτυο, η Jennifer Lopez ανήγγειλε με κάθε επισημότητα την επικείμενη κυκλοφορία του νέου τραγουδιού τους, δίνοντας ραντεβού για την Τρίτη 4 Ιουλίου!top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας