πίσω

Beyonce και Jay-Z: Η κοινή περιοδεία On The Run II επιβεβαιώθηκε

Keep calm! Μετά από από εβδομάδες και εβδομάδες φημών είναι πια επίσημο πως η Beyonce και ο Jay-Z θα περιοδεύσουν μαζί αυτό το καλοκαίρι με το On The Run II.

?Beyonc? & Jay-Z On The Run 2?, θα ονομάζεται η περιοδεία που θα φέρει τον κύριο την κυρία Carter στα στάδια όλου του κόσμου. Η ανακοίνωση έγινε σε ένα διαφημιστικό βίντεο του ζευγαριού το οποίο δημοσιεύτηκε στο Instagram της Beyonce.

Οι fan εδώ και καιρό είχαν υποψιαστεί ότι το ζευγάρι σχεδίαζε μια κοινή περιοδεία, μετά από μια σελίδα προπώλησης εισιτηρίων που δημοσιεύτηκε στο Ticketmaster την περασμένη Τρίτη η οποία κατέβηκε ύστερα από λίγα λεπτά.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που η Beyonce και o Jay-Z θα περιοδεύσουν μαζί. Η πρώτη ήταν τέσσερα χρόνια πριν, το το 2014 με το On The Run tour.

 

Η προπώληση των εισιτηρίων για την Αμερική έχει ήδη ξεκινήσει ενώ σε λίγες μέρες ξεκινάει και για την Ευρώπη, με την Ελλάδα να μην είναι στις χώρες που έχουν ανακοινωθεί. Πιο κοντινός σταθμός αν θέλετε να δείτε από κοντά το ζευγάρι είναι η Ιταλία.

 top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας