πίσω

Beyonc? και Rihanna συνεργάζονται: Όνειρο? αληθινό ή απατηλό;

Υπήρχαν ήδη τα σενάρια και τώρα παίρνουν «φωτιά». Τι συμβαίνει με τη φημολογούμενη συνεργασία της Beyonc? με τη Rihanna;

 

Εάν ισχύει θα είναι από εκείνες τις φορές που η φράση «θα ρίξει το ίντερνετ», θα φτάσει πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Από το πουθενά, ο μουσικός παραγωγός Earth Quake αποκάλυψε ένα τραγούδι που ακούγεται σαν μία ανέλπιστη συνεργασία μεταξύ της Beyonc? και της Rihanna.

 

Παρότι το απόσπασμα διαρκεί ελάχιστα μόνο δευτερόλεπτα, ήταν ικανά για να προκαλέσουν ενθουσιασμό στο κοινό των δύο διάσημων καλλιτέχνιδων, αλλά και προβληματισμό για την αυθεντικότητα του υλικού.

Είναι ήδη γνωστό ότι τόσο η Beyonc? όσο και η Rihanna ετοιμάζουν νέα μουσική αυτή τη στιγμή, οπότε θεωρητικά μία κοινή κυκλοφορία θα είχε πολύ νόημα αναφορικά με τη χρονική συγκυρία.

Επιπλέον, η Beyonc? είναι σε πυρετώδεις πρόβες για την πολυαναμενόμενη επάνοδο στη σκηνή και συγκεκριμένα για την εμφάνιση ως επικεφαλής στο φετινό φεστιβάλ «Coachella», τον επόμενο μήνα. Μία συνεργασία ? «βόμβα» με τη Rihanna θα έφτανε σίγουρα το ενδιαφέρον στα ύψη, αν και υπάρχει ήδη η επικείμενη περιοδεία με τον JAY-Z.

Το «Navy» και το «Beyhive», όπως ονομάζονται οι οπαδοί των δύο αστέρων της pop, έχουν αρχίσει να συζητούν έντονα το ενδεχόμενο της συνύπαρξης των δύο αγαπημένων τους ατόμων και πιστεύουν ότι οι φωνές που ακούγονται μοιάζουν με τις δικές τους.

 top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας