πίσω

Calvin Harris, Pharrell Williams, Katy Perry και Big Sean στο video του «Feels»

Ο Calvin Harris συγκεντρώνει ξανά τους Pharrell Williams, Katy Perry και Big Sean, αυτή τη φορά για να οπτικοποιήσουν τη συνεργασία τους.

Μία ανάσα πριν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου άλμπουμ του, ο Calvin Harris δίνει εικόνα στη συνεργασία κορυφής με τον Pharrell Williams, την Katy Perry και τον Big Sean.

Η πέμπτη δισκογραφική δουλειά του επιτυχημένου DJ και μουσικού παραγωγού ονομάζεται «Funk Wav Bounces Vol.1» και έρχεται την Παρασκευή 30 Ιουνίου από την Columbia Records / Sony Music, περιλαμβάνοντας δέκα τραγούδια.

Ο Calvin Harris κάλεσε διάσημους αστέρες και καλλιτέχνες του μουσικού στερεώματος για να συμβάλλουν με τις φωνές τους στο δίσκο. Katy Perry, Ariana Grande, Snoop Dog, Pharrell Williams, Nicki Minaj, Big Sean, John Legend, Futurre, Frank Ocean, Migos, PARTYNEXTDOR και Lil Yachty δίνουν μεταξύ άλλων το «παρών» σε ένα άλμπουμ που περιέχει μόνο hits.

 

Έπειτα από το «Slide» με τους Frank Ocean και Migos, το «Heatstroke» με τους Ariana Grande, Pharell Williams και Young Thug και το «Rollin» με τους Future και Khalid, το τελευταίο δείγμα από το «Funk Wav Bounces Vol.1» που γνωρίσαμε είναι το μοναδικό «Feels».

Το «Feels» είναι η συνύπαρξη του Calvin Harris με τρεις κορυφαίους καλλιτέχνες, τον Pharrell Williams, την Katty Perry και τον Big Sean.

Μετά το στούντιο, η αχτύπητη ομάδα των τεσσάρων συγκεντρώθηκε ξανά στον ίδιο χώρο. Αυτή τη φορά για να οπτικοποιήσουν το single με τη σκηνοθεσία του Βρετανού Emil Nava. Το video clip κινείται σε 70?s αισθητική και εφέ εν μέσω ενός τροπικού σκηνικού.top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας