πίσω

«Colors»: Ο Jason Derulo τραγουδά τον ύμνο του Μουντιάλ 2018

Ένα τραγούδι για το επερχόμενο Μουντιάλ της Ρωσίας δημιούργησε ο Jason Derulo, παίρνοντας τη σκυτάλη από τη Shakira και τον Pitbull.

 

Ο παγκόσμιος σούπερ σταρ Jason Derulo παρουσιάζει το «Colors», έναν ύμνο που ενώνει τους οπαδούς και τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Είναι το τραγούδι γνωστής μάρκας αναψυκτικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου FIFA 2018.

Με την υπογραφή του Derulo, ο οποίος έχει γράψει και ηχογραφήσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της pop μουσικής, το «Colors» πάλλεται με το σφυγμό του ενθουσιασμού για την άφιξη της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στον κόσμο, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο χωρίς την παρουσία της Ελλάδας.

Ο Jason Derulo σχολίασε: «Ήταν χαρά {?} να δημιουργήσουμε τον ύμνο για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018. Είναι ένα τουρνουά που γιορτάζει την αθλητική αριστεία και είναι τιμή μου που προσφέρω το soundtrack».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μέσα από τα χρόνια που ταξιδεύω, κατάφερα να δω την ομορφιά στις πολιτισμικές μας διαφορές και έγραψα το ?Colors? για να γιορτάσουμε αυτή την ποικιλομορφία και να είμαι μέρος της εκπληκτικής ενέργειας που οι οπαδοί των σπορ σε όλο τον κόσμο δίνουν στις ομάδες τους.»

«Πιστεύουμε ότι η μουσική και το ποδόσφαιρο είναι εγγενώς συνδεδεμένα με το πάθος που προκαλούν και είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Jason στην ομάδα μας», δήλωσε ο Ricardo Fort, αντιπρόεδρος για τις αθλητικές συνεργασίες στη γνωστή εταιρεία αναψυκτικών.top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας