πίσω

Έρχεται ο καλύτερος Dee Jay στην Βορειοδυτική Ελλάδα!!

Είναι γεγονός?.Ο 93,4 Radio Deejay Βορειοδυτικής Ελλάδας έρχεται να ταράξει το ραδιοφωνικό τοπίο και να προσφέρει νέες ραδιοφωνικές συγκινήσεις.


Ο αγαπημένος σας Energy 93,4 ο σταθμός που άλλαξε τα δεδομένα το 2008, ήρθε η στιγμή να μετεξελιχτεί στο Νούμερο 1 Μουσικό Ραδιόφωνο της Ελλάδας.


Από τις αρχές του Οκτώβρη ο σταθμός μετονομάζεται σε 93,4 Radio Deejay Βορειοδυτικής Ελλάδας, ακολουθώντας το format του Athens Radio Deejay, μεταδίδοντας το διασημότερο Break Fast στα Fm με τον Μιχάλη και τις δημοφιλέστερες εκπομπές του.


Φυσικά θα ακούτε και τους αγαπημένου σας παραγωγούς, τις αγαπημένες σας εκπομπές, ενώ το πρόγραμμα του σταθμού καθώς και η μουσική του επιλέγονται μέσω μελετών που γίνονται από group ακροατών και ποιοτικών ερευνών για να διασφαλίζουμε ότι ακούτε μόνο επιτυχίες της ξένης μουσικής σκηνής.


Επίσης μέσω του Radio Deejay διαμορφώνουμε τα καλύτερα διαφημιστικά πακέτα καθώς το Brand name του νούμερο ένα μουσικού ραδιοφώνου μπορεί να διασφαλίσει το καλύτερο αποτέλεσμα.


Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Energy 93,4 πληρούσε τις προδιαγραφές που ζητούσε ο Radio Deejay προκειμένου να γίνει η δικτύωση και η μετατροπή του στο δημοφιλέστερο μουσικό ραδιόφωνο της Ελλάδας.


Ετοιμαστείτε για ένα νέο ραδιόφωνο, με πολλές εκπλήξεις, live , διαγωνισμούς και την καλύτερη μουσική στην Βορειοδυτική Ελλάδα.


H νέα μας διεύθυνση στο internet: www.radio-dj.gr


Ο Radio Deejay είναι μέλος του Energy mediagroup το οποίο περιλαμβάνει τον Prisma 91,6 σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ 100,3, το prismaradio.gr καθώς και το www.prevezatoday.gr και www.lefkadatoday.grtop
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας