πίσω

Φέι Ντάναγουεϊ για το λάθος στα Όσκαρ: «Νιώθω πάρα πολύ ένοχη»


 

Ήταν τόσο ισχυρό το σοκ της από τον χαμό που προκλήθηκε εξαιτίας της λανθασμένης ανακοίνωσης του βραβείου καλύτερης ταινίας, που «άνοιξε η γη και κατάπιε» την Φέι Ντάναγουεϊ.

Η διάσημη ηθοποιός, δύο μήνες μετά από την γκάφα ολκής που θα μείνει στην ιστορία των βραβείων Όσκαρ, αποφάσισε τελικά να μιλήσει στην εκπομπή του NBC «Nightly News» για την εν λόγω βραδιά, όπως την βίωσε η ίδια.

«(Ο Γουόρεν Μπίτι) έβγαλε την κάρτα και δεν είπε απολύτως τίποτα. Έκανε μια παύση, με κοίταξε, κοίταξε γύρω του και τελικά του είπα, "Είσαι απίστευτος!". Νόμιζα πως κάνει πλάκα, ότι καθυστερεί επίτηδες. Τα κάνει κάτι τέτοια, σαν να κρατιέται, κάνει κάτι τέτοιες δραματικές παύσεις!», τόνισει η Ντάναγουεϊ.  

 
 Στη συνέχεια της έδωσε τον φάκελο, που αντί για το «Moonlight», βράβευε την Έμα Στόουν για το «La La Land» με αποτέλεσμα εκείνη να διαβάσει τον τίτλο της ταινίας.

«Ήμασταν, δεν θα έλεγα ακριβώς σε κατάσταση σοκ, αλλά ξέρεις όπως όταν έχεις μείνει με ανοιχτό το στόμα, που δεν έχεις ιδέα τι έχει συμβεί», ανέφερε η ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε πως νιώθει «πάρα πολύ ένοχη» για το περιστατικό.

 «Σκέφτηκα πως οπωσδήποτε θα μπορούσα να έχω κάνει κάτι. Γιατί δεν είδα το όνομα της Έμα Στόουν στην κορυφή της κάρτας;», κατηγόρησε τον εαυτό της.top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας