πίσω

Game of Thrones: Επιτέλους! Το επίσημο τρέιλερ είναι εδώ -Δες το! [vds]

Oι φαν της σειράς περίμεναν πολύ καιρό αλλά επιτέλους το ΗΒΟ κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ που μας δίνει μια γεύση από το τι πρόκειται να συμβεί στον 7ο κύκλο!

Άργησαν πολύ να προβληθούν τα επεισόδια του νέου κύκλου της σειράς «Game of Thrones» κυρίως επειδή «Ο χειμώνας ήρθε» και πολλές σκηνές χρειάζονταν κρύο και χιόνι για να γυριστούν, ωστόσο αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα άξιζε τον κόπο.

Δράση, πολεμικές συρράξεις, δράκοι σε μέγεθος Boeing 747 που συμμετέχουν στις μάχες, νέες συμμαχίες και πολλές αναπάντεχες εξελίξεις είναι κάποια από αυτά για τα οποία μας προϊδεάζει το βίντεο το οποίο μέσα σε λίγες μόνο ώρες από όταν ανέβηκε έγινε viral με πάνω από 11,5 εκατομμύρια views.

«Εχθροί στα ανατολικά, εχθροί στα δυτικά, εχθροί στα νότια, εχθροί στα βόρια. Θα ηττηθούμε. Είμαστε οι τελευταίοι Λάνιστερ» ακούγεται η Σέρσεϊ να λέει. Ενώ η Ντενέρις με αυτοπεποίθηση λέει: «Γεννήθηκα για να ηγηθώ στα 7 βασίλεια και θα το κάνω», ενώ συγκινημένη σκύβει και προσκυνά το χώμα. «Ο μεγάλος πόλεμος είναι εδώ» είναι η τελευταία φράση που ακούγεται και εμείς ευχόμαστε να ήταν σήμερα η 16η Ιουλίου, η ημερομηνία δηλαδή που ξεκινά η σειρά. Δες το βίντεο πιο κάτω.top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας