πίσω

«Game of Thrones»: Οι διακοπές της «Khaleesi» στην Ελλάδα και οι αποκαλύψεις για τον 8ο κύκλο

Η «Khaleesi» απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα και οι αποκαλύψεις για την όγδοη σεζόν του «Game of Thrones» έρχονται στην επιφάνεια.

«The winter is coming» έχει πει ? και με κάθε ευκαιρία επαναλαμβάνει ? ο Jon Snow. Κι όσοι είδαμε τον έβδομο κύκλο του «Game of Thrones», ξέρουμε ότι ο χειμώνας ήρθε.

Πόσο θα χρειαστεί να περιμένουμε για την όγδοη σεζόν του; «Game of Thrones»; Θα υπάρξουν καινούριοι χαρακτήρες; Πόσα θα είναι τα επεισόδια; Κι όταν τελειώσει αυτός ο κύκλος, που είναι και ο τελευταίος, αποχαιρετούμε το «Game Of Thrones» από τη ζωή μας;

Να κάποιες πρώτες απαντήσεις. Μερικές, γεμάτες υποσχέσεις.

Ο Nikolaj Coster-Waldau που υποδύεται τον Jamie Lannister, τον αδελφό της Cersei, είπε στο «Collider» ότι η παραγωγή του όγδοου κύκλου ξεκινά αυτόν το μήνα. Πράγμα που σημαίνει ότι εάν βασιστούμε στα χρονοδιαγράμματα παραγωγής των προηγούμενων σεζόν, θα δούμε την τελευταία το καλοκαίρι του 2018, το νωρίτερο. Ή την άνοιξη του 2019, το αργότερο. Και στις δύο περιπτώσεις, πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή.

Οι νέοι χαρακτήρες

Και ναι, ας προετοιμαστούμε να συναντήσουμε νέους ρόλους. Ο δικτυακός τόπος των φανατικών οπαδών της τηλεοπτικής σειράς, «Watchers on the Wall» προέβη προσφάτως σε αποκαλύψεις για το casting, αυτή την περίοδο.

Επτά καινούριοι χαρακτήρες: ένας μισθοφόρος, ένας αγρότης στον Βορρά, ένα θρασύτατο αλλά γοητευτικό κορίτσι επίσης από το Βορρά (μπορεί να είναι συγγενής των Stark;), ένας φρουρός επίσης στο Βορρά, ένας ναύτης και δύο φύλακες.

Ως προς τον αριθμό των επεισοδίων, από τη στιγμή που το «HBO» αποφάσισε να μοιράσει τα τελευταία 13 επεισόδια της σειράς σε δύο κύκλους, ο όγδοος θα έχει έξι επεισόδια. Απογοήτευση;

Ας μη βιαστούμε, γιατί μπορεί να είναι μεγαλύτερης διάρκειας. «Δεν το κουβεντιάσαμε αυτό ακόμη γιατί δεν ξέρω ποια θα είναι η διάρκεια των επεισοδίων» δήλωσε ο επικεφαλής προγραμματισμού του «HBO», Casey Bloys. «Το να είναι δίωρο το κάθε επεισόδιο είναι λίγο υπερβολικό, αλλά είναι σπουδαία σειρά, άρα ποιος ξέρει;» κατέληξε, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Και μετά;

Μπορεί ο όγδοος κύκλος να είναι ο τελευταίος κύκλος του «Game Οf Thrones», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ιστορία τελειώνει. Το «HBO» έχει ήδη ανακοινώσει ότι δουλεύει σε παραπάνω από μία ιστορίες που θα «γεννηθούν» από το «Game Of Thrones».

Αλλά κι αυτό μας στενοχωρεί. Οι ιστορίες αυτές οι θα προέλθουν ούτε από την πένα του David Benioff ούτε από αυτήν του Daniel B. Weiss, που έγραφαν τα σενάρια της τηλεοπτικής σειράς που αγαπήσαμε.

Θα επιζήσουμε. Φτάνει να μην πάψει να υπάρχει αυτός ο μαγικός κόσμος.

Η «Μητέρα των Δράκων» στην Ελλάδα

Την ίδια στιγμή, η Βρετανίδα ηθοποιός Emilia Clarke που υποδύεται την «Daenerys Targaryen», γνωστή και ως «Khaleesi», στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά εντοπίστηκε να απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου.top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας