πίσω

Η Ariana Grande ανακοινώνει το concert film «excuse me, i love you

Η περιοδεία «Sweetener World Tour» έρχεται στις οθόνες μας.

 

Η Ariana Grande ανακοινώνει την κυκλοφορία του «excuse me, i love you», του πολυαναμενόμενου concert film για την περιοδεία της «Sweetener World Tour».

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Δεκεμβρίου, ακριβώς ένα χρόνο μετά την αυλαία της περιοδείας που διοργανώθηκε για την προώθηση των άλμπουμ «Sweetener» (2018) και «Thank U, Next» της Ariana Grande.

Το «Sweetener World Tour» ξεκίνησε στις 18 Μαρτίου 2019 και ολοκληρώθηκε στις 22 Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς μετά από 97 συναυλίες σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη.

Στο πρόγραμμα της περιοδείας εντάχθηκε και η εμφάνιση της pop star ως επικεφαλής στο φεστιβάλ «Coachella» του 2019.

Το «Sweetener World Tour» παρακολούθησαν 1,3 εκατομμύρια θεατές και κατέγραψε έσοδα ύψους 146,4 εκατομμυρίων δολαρίων για να αναδειχθεί στην πιο επιτυχημένη περιοδεία της Ariana Grande.

«Στις 21 Δεκεμβρίου, ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωσή του, το ?Sweetener World Tour? έρχεται σε εσάς», έγραψε η 27χρονη τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στα social media.

«Το κυκλοφορώ ως μια επιστολή αγάπης προς όλους εσάς, για να γιορτάσουμε όλα όσα έχουμε μοιραστεί τα τελευταία χρόνια. Ξέρω ότι αυτό το project καταγράφει μόνο ένα μέρος μιας περιοδείας (από τα εκατοντάδες shows και τις στιγμές που έχουμε μοιραστεί τα τελευταία έξι ή επτά χρόνια), αλλά ήθελα απλώς να σας ευχαριστήσω όλους που μου δείξατε περισσότερα από όσα ονειρευόμουν σε αυτή τη ζωή», συνέχισε.

«Το να κάνω μουσική και να κάνω όλα αυτά είναι τα μόνα που ξέρω ή στα οποία έχω αφιερώσω τον εαυτό μου εδώ και πολύ καιρό. Παρόλο που η καρδιά μου ανυπομονεί για αλλαγή παραστάσεων, ήθελα να εκφράσω ξανά πόσο αιώνια ευγνώμων είμαι», σημείωσε.

«Έχω μάθει, έχω δει και έχω νιώσει τόσα πολλά. Ήταν μεγάλη τιμή να μοιραστώ τόσο μεγάλο μέρος αυτής της ζωής μαζί σας», κατέληξε η Ariana Grande.

 

 top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας