πίσω

Η Ariana Grande επιστρέφει στο Μάντσεστερ για συναυλία προς τιμήν των θυμάτων

Κάλεσμα ενότητας απευθύνει η Ariana Grande, σκοπεύοντας να επισκεφθεί ξανά το Μάντσεστερ για μία φιλανθρωπική συναυλία προς τιμήν των θυμάτων της πρόσφατης αιματηρής επίθεσης.

Η Ariana Grande «έσπασε» τη διαδικτυακή σιωπή της έπειτα από την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της στο Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας, τη Δευτέρα 22 Μαΐου, η οποία κόστισε τη ζωή 22 ανθρώπων.

Η 24χρονη τραγουδίστρια επέστρεψε στη βάση της στις Ηνωμένες Πολιτείες συντετριμμένη, προσπαθώντας να ξεπεράσει το σοκ.

Λίγες ημέρες αργότερα, η Ariana Grande επέστρεψε στα κοινωνικά δίκτυα και με ένα εκτενές κείμενο έστειλε μηνύματα ενότητας απέναντι στον τρόμο και το φόβο, τοποθετώντας ως κρίκο ενότητας τη μουσική. Επιπλέον, υποσχέθηκε να επιστρέψει στη «γενναία πόλη του Μάντσεστερ» για μία φιλανθρωπική συναυλία όπου θα συγκεντρωθούν χρήματα για τα θύματα του βομβιστικού χτυπήματος και τις οικογένειές τους.

 

Τέλος, όπως αναφέρεται, η Ariana Grande προτίθεται να καλύψει προσωπικά τα έξοδα των κηδειών των ανθρώπων που έχασαν άδικα τη ζωή τους στον τόπο της επίθεσης, στο «Manchester Arena».

Το μήνυμα ενότητας της Ariana Grande

«Η καρδιά, οι προσευχές και τα βαθύτερα συλλυπητήριά μου είναι με τα θύματα της επίθεσης στο Μάντσεστερ και με τους αγαπημένους τους.

Δεν υπάρχει τίποτα που εγώ ή οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει για να πάρει μακριά τον πόνο που αισθάνεστε ή να το κάνει καλύτερο.
Ωστόσο, προεκτείνω το χέρι και την καρδιά μου και ό,τι μπορώ πιθανώς να δώσω σε εσάς και τους δικούς σας, θα έπρεπε να θέλετε ή να χρειάζεστε τη βοήθειά μου με όποιον τρόπο.
Το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να επιλέξουμε πώς θα το αφήσουμε να μας επηρεάσει και πώς θα ζήσουμε τις ζωές μας από εδώ και έξω.

Σκέφτομαι τους θαυμαστές μου και όλους εσάς ασταμάτητα κατά την προηγούμενη εβδομάδα. Ο τρόπος που το χειριστήκατε όλο αυτό ήταν πιο εμπνευστικός και με έκανε πιο υπερήφανη από ό,τι θα ξέρετε ποτέ.
Η συμπόνοια, η καλοσύνη, η αγάπη, η δύναμη και η ενότητα που έχετε επιδείξει ο ένας στον άλλον την προηγούμενη εβδομάδα είναι ακριβώς το αντίθετο των στυγερών προθέσεων που πρέπει να τραβήξει μακριά κάτι τόσο κακό όσο ό,τι συνέβη τη Δευτέρα.

ΕΣΕΙΣ είστε το αντίθετο.
Λυπάμαι για τον πόνο και το φόβο που πρέπει να αισθάνεστε από το τραύμα που εσείς, επίσης, πρέπει να βιώνετε.
Δε θα είμαστε ποτέ ικανοί να καταλάβουμε γιατί συμβαίνουν γεγονότα σαν αυτό, επειδή δεν είναι στη φύση μας, το οποίο είναι το γιατί δε θα έπρεπε να οπισθοδρομήσουμε.
Δε θα εγκαταλείψουμε ή θα λειτουργήσουμε με φόβο.
Δε θα το αφήσουμε να μας χωρίσει.
Δε θα αφήσουμε το μίσος να νικήσει.

Δε θέλω να περάσω το υπόλοιπο της χρονιάς χωρίς να μπορώ να δω και να κρατήσω και να εμψυχώνω τους θαυμαστές μου, με τον ίδιο που τρόπο που συνεχίζουν να με εμψυχώνουν.
Η απάντησή μας σε αυτή τη βία πρέπει να είναι το να έρθουμε πιο κοντά μαζί, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, να αγαπήσουμε περισσότερο, να τραγουδήσουμε δυνατότερα και να ζήσουμε πιο ευγενικά και γενναιόδωρο από ό,τι κάναμε πριν.

Θα επιστρέψω στην απίστευτα γενναία πόλη του Μάντσεστερ να περάσω χρόνο με τους θαυμαστές μου και να δώσω μία φιλανθρωπική συναυλία προς τιμήν τους και να συγκεντρώσω χρήματα για τα θύματα και της οικογένειές τους. Θέλω να ευχαριστήσω τους μουσικούς μου και τους φίλους που απλώνουν το χέρι για να γίνουν μέρος της δικής μας έκφρασης αγάπης για το Μάντσεστερ. Θα έχω πληροφορίες να μοιραστώ μαζί σας όσο συντομότερα θα είναι επιβεβαιωμένα όλα.

Από την ημέρα που ξεκινήσαμε να οργανώνουμε το «Dangerous Woman Tour», είπα ότι αυτό το show, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο, προοριζόταν να είναι ασφαλές μέρος για τους fans μου. Ένα μέρος γι? αυτούς να διαφύγουν, να γιορτάσουν, να θεραπεύσουν, να νιώσουν ασφαλείς και να είναι οι εαυτοί τους. Για να συναντήσουν τους φίλους που έκαναν online. Για να εκφράσουν τους εαυτούς τους.
Δε θα το αφήσουμε να το αλλάξει (η επίθεση).

Όταν κοιτάς στο κοινό στα shows μου, βλέπει ένα όμορφο, διαφορετικό, αγνό, χαρούμενο πλήθος.
Χιλιάδες ανθρώπων, απίστευτα διαφορετικοί, όλοι εκεί για τον ίδιο λόγο, τη μουσική.
Η μουσική είναι κάτι που όλοι στη Γη μπορούν να μοιραστούν.
Η μουσική προορίζεται να μας θεραπεύει, να μας φέρνει μαζί, να μας κάνει χαρούμενος.
Έτσι θα συνεχίσει να κάνει για εμάς.
Θα συνεχίσουμε προς τιμήν αυτών που χάσαμε, των θαυμαστών μου και όσων επηρεάστηκαν από αυτή την τραγωδία.
Θα είναι στο μυαλό και την καρδιά μου καθημερινά και θα τους σκέφτομαι με ό,τι κάνω για την υπόλοιπη ζωή μου.

Ari»top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας