πίσω

Η Billie Eilish έχασε 100.000 followers μέσα σε λίγα λεπτά

Το έχουμε καταλάβει όλοι, έτσι;

Η Billie Eilish δε νοιάζεται και τόσο πολύ για το τι πιστεύει ο κόσμος για εκείνη. Εκτιμά βαθύτατα το τεράστιο fanbase που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει, αλλά από'κει και ύστερα, οι επιλογές της δεν φιλτράρονται μέσα από τις προσδοκίες των άλλων για την ίδια.

Έτσι, στα πλαίσια του πρόσφατου instagram trend "post a photo of", ζητήθηκε από τη Billie να ποστάρει ένα screenshot με την ταπετσαρία που έχει αυτή την περίοδο στο κινητό της, αλλά και μία δική της ζωγραφιά για την οποία είναι πολύ περήφανη.

Φαίνεται όμως πως οι φωτογραφίες που ανήρτησε στα στόρι της δυσαρέστησαν ορισμένους, καθώς η πρώτη εμφάνιζε δύο topless γυναίκες και η δεύτερη ένα σχέδιο με γυναικεία στήθη περιτριγυρισμένα από φίδια.

Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, η Billie έχασε λόγω αυτού 100.000 followers, κάτι που παρατήρησε fan της και ύστερα το έκανε αναδημοσίευση η ίδια στο δικό της account.

 Όχι βέβαια ότι θα τα βάψει μαύρα κιόλας η αγαπημένη star. Μόλις έγινε 19, έχει ακόμα 70+ εκατομμύρια followers και σε λίγο καιρό θα παρουσιάσει και το πρώτο της ντοκιμαντέρ στο Apple TV+top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας