πίσω

Η Cardi B έκανε δώρο στον Offset για τα γενέθλιά του μια σπάνια Lamborghini

Γενέθλια χωρίς μέτρα προστασίας από τον COVID-19, αλλά με πολυτελή δώρα έκανε ο Offset.

 

Η Cardi B χάρισε στον Offset για τα 29α γενέθλιά του μια αρκετά σπάνια Lamborghini.

Το βράδυ της Δευτέρας, η ράπερ έκλεισε το χέρι της τα μάτια του συζύγου της κα τον οδήγησε στον εξωτερικό χώρο του μέρους όπου διασκέδαζαν για να αποκαλύψει τη μεγάλη έκπληξη: μια Lamborghini Aventador SVJ 63 Roadster, αξίας περίπου 573.000 έως 600.000 δολαρίων.

Ο Offset έμεινε άναυδος όταν άνοιξε τα μάτια του και αντίκρυσε το πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο είχε καφέ χρώμα αμαξώματος.

Πρόκειται για ένα από τα 63 αυτοκίνητα του συγκεκριμένου μοντέλου που έχει κατασκευάσει η Lamborghini και κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο.

Όπως φαίνεται το ζευγάρι λατρεύει τα πολυτελή αυτοκίνητα. Τον Οκτώβριο, λίγο πριν επανασυνδεθούν και ακυρώσουν την αίτηση διαζυγίου, ο Offset έκανε δώρο στην Cardi B για τα 28α γενέθλιά της μια μαύρη Rolls-Royce με ειδικά σχεδιασμένα καθίσματα στα οποία αναγράφεται το όνομα της κόρης τους, Kulture.

Νωρίτερα η Cardi B ευχήθηκε στον Offset για τα γενέθλιά του με μια ανάρτησή της στο Instagram.

«Χαρούμενα γενέθλια αντρούλη. Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς. Σου εύχομαι περισσότερη θετικότητα, σοφία, υγεία και ο Θεός να συνεχίσει να σου δίνει καλή καρδιά», έγραψε.

«Σε ευχαριστώ τόσο πολύ που με βοήθησες αυτούς τους τελευταίους μήνες να βάλω τις δουλειές μου σε μια σειρά. Ας το δυναμώσουμε απόψε!», συνέχισε.

 top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας