πίσω

Η επίσημη αφίσα του νέου Star Wars είναι εδώ

 

 

Ένα μικρό έργο τέχνης από έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά...

Ελάχιστες ώρες πριν από την προβολή του οριστικού trailer και δύο περίπου μήνες από την επίσημη πρεμιέρα του εβδόμου επεισοδίου της απόλυτης κινηματογραφικής saga στις κινηματογραφικές αίθουσες ανά τον κόσμο, η επίσημη αφίσα του  The Force Awakens είναι πλέον εδώ και είναι αυτή:

Όπως μπορείς να παρατηρήσεις, η τεχνοτροπία και το στυλ παραμένουν πιστά στα πρότυπα των προηγούμενων έξι ταινιών της σειράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά τις σχετικές φήμες που είχαν διαρρεύσει περί του αντιθέτου, τελικά το logo της θρυλικής κινηματογραφικής σειράς έχει παραμείνει αναλλοίωτο.

Δυστυχώς, όμως, όσοι περίμεναν πώς και πώς τη δημοσίευση της συγκεκριμένης δουλειάς ελπίζοντας να λάβουν πειστικές απαντήσεις σχετικά με την υπόθεση της ταινίας, μάλλον νιώθουν απογοητευμένοι. Για την ακρίβεια, το πόστερ όχι μόνο δεν δίνει απαντήσεις αλλά, αντίθετα, δημιουργεί νέα, βασανιστικά ερωτηματικά στους απανταχού πιστούς της Δύναμης. Φερ' ειπείν, τι ακριβώς είναι αυτή η σφαίρα που διακρίνεται στην πάνω δεξιά γωνία; Πρόκειται για κάποιο καινούργιο υπερόπλο που θα χρησιμοποιήσουν οι επίγονοι της Αυτοκρατορίας προκειμένου να κάνουν και πάλι τον Γαλαξία τσιφλικάκι τους; Επιπλέον, γιατί ο Kylo Ren (ο μασκοφόρος διάδοχος του Darth Vader που υποδύεται ο Adam Driver) και η Rey (κατά κόσμον, Daisy Riley) είναι τοποθετημένοι σαν να φαίνεται ότι εκείνη κρατά διπλό φωτόσπαθο; Πρόκειται περί διαβολικής σύμπτωσης ή για ξεκάθαρο μήνυμα προς τους fans; Μυστήρια πράγματα...

Όσον αφορά τις παλιές, αγαπημένες φάτσες, στο κέντρο ξεχωρίζουν η Carrie Fisher / Πριγκίπισσα Leia με καινούρια κουπ και ο απροκάλυπτα γηραλέος πια Han Solo / Harisson Ford. Ωστόσο, μια ακόμη παρουσία που δημιουργεί ερωτηματικά είναι ο (κατά τα φαινόμενα) μικρόσωμος εξωγήινος που διακρίνεται δίπλα στις επίσης «παλιοσειρές» C-3PO και R2-D2 και ο οποίος, εκτός απροόπτου, είναι ηMaz Kanata, την οποία πρόκειται να υποδυθεί η Lupita Nyong?o.

Εν τω μεταξύ, ο Luke Skywalker / Mark Hamill εξακολουθεί να παραμένει άφαντος...

Αλήθεια, τα τελευταία teaser trailer που κυκλοφόρησαν επίσης πριν από μερικές ώρες, τα έχεις τσεκάρει;top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας