πίσω

Η Katy Perry παίρνει 15.000.000 δολάρια και πηγαίνει στο American Idol

 

 

Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 15 εκατομμυρίων δολαρίων ξοδεύει το «American Idol» για χάρη της Katy Perry.

Η Katy Perry ακολουθεί τα βήματα καλλιτεχνών όπως η Jennifer Lopez, η Mariah Carey και η Nicki Minaj.

Μετά από πολλές φήμες, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο του ABC ανακοίνωσε την Τρίτη (16/5) ότι η Katy Perry είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο όνομα από την κριτική επιτροπή που θα στελεχώσει τη νέα σεζόν του American Idol, το οποίο επιστρέφει στην τηλεόραση αλλάζοντας συχνότητα.

<<Είναι τιμή και χαρά να είμαι η πρώτη κριτής που φέρνει πίσω την παράδοση του American Idol στο να φτιάχνει όνειρα για απίστευτα ταλέντο με αυθεντικές προσωπικότητες και αληθινές ιστορίες. Πάντα ακούω νέα τραγούδια και αγαπώ να ανακαλύπτω διαμάντια χωρίς λιθοβολισμό ? από τα να καθοδηγώ νεαρούς καλλιτέχνες στη δισκογραφική εταιρεία μου ή να δίνω υποστήριξη σε νέους καλλιτέχνες στις περιοδείες μου>>, δηλώνει η Katty Perry στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Μετά τη γνωστοποίηση της είδησης που ταρακούνησε τον κόσμο της pop, έρχονται στην επιφάνεια και οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας, με τις απολαβές της Katy Perry στο «American Idol» να είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Προτού φτάσουμε στην popstar, είχε εξεταστεί η Kelly Clarkson (πρώτη νικήτρια της σειράς του Idol). Όμως οι ανταγωνιστές ενήργησαν γρήγορα και έκαναν μία αδιαμφισβήτητη προσφορά στην τραγουδίστρια των Behind These Hazel Eyes και Because Of You για να υπογράψει με το The Voice.

Ωστόσο, το American Idol είχε κρυμμένο άσσο στο μανίκι του. Με μία εκτιμώμενη συμφωνία της τάξεως των δεκαπέντε εκατομμυρίων δολαρίων, η Katty Perry αποδέχτηκε την πρόταση για να είναι το πρώτο όνομα στην επιστροφή του talent show. Προφανώς, τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής θα έχουν ισχνότερες αποδοχές και θα είναι λιγότερο δυνατά ονόματα.

Το ίδιο διάστημα, η Katty Perry μετά τα δύο επιτυχημένα singles Chained To The Rhythm και Bon App?tit που προκάλεσαν συζήτηση, έκανε γνωστή την υλοποίηση του πέμπτου προσωπικού δίσκου της με γενικό τίτλο Witness που θα κυκλοφορήσει από την Capitol Records / Universal στις 9 Ιουνίου. Το άλμπουμ θα στηριχθεί και από μία περιοδεία σε Η.Π.Α. και Καναδά που θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο και θα διαρκέσει ως το Μάιο του 2018.top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας