πίσω

Η Lady Gaga λύγισε: Το σπαρακτικό κείμενο για το θάνατο της φίλης της

Η Lady Gaga λυγίζει και σε μία ανθρώπινη στιγμή εκδηλώνει τα συναισθήματα που της προκάλεσε ο θάνατος της φίλης της.

Η Lady Gaga θρηνεί την απώλεια της στενής φίλης της Sonja Durham, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Με τη φιλία της και την αποφασιστικότητα να νικήσει τον καρκίνο, η Sonja έδωσε την έμπνευση στη Lady Gaga για ένα τραγούδι στο άλμπουμ «Joanne». Δυστυχώς, η αγαπημένη φίλη της «έφυγε» από τη ζωή και η καλλιτέχνιδα ένιωσε την ανάγκη να εξωτερικεύσει όσα σκέφτεται και νιώθει.

Η Lady Gaga λυγίζει και εκδηλώνει το χείμαρρο των συναισθημάτων της σε ένα σπαρακτικό κείμενο που ανάρτησε στο Instagram, αποχαιρετώντας την καλή φίλη της έως ότου «συναντηθούν» ξανά.

Το σπαρακτικό κείμενο της Lady Gaga

«Δεν ξέρω πώς να βάλω τιμή σε μία φιλία. Δεν είμαι καν σίγουρα πώς μπορείς να εκτιμήσεις το μέγεθος της σημασίας της, πραγματικά μόνο η καρδιά σου ξέρει αληθινά και είναι τόσο ιδιαίτερο για λόγια. Αισθάνομαι δύο ανταγωνιστικά συναισθήματα.

Πρώτα, ότι θα ζω καθημερινά με περισσότερο πάθος, περισσότερη αποφασιστικότητα, περισσότερη συμπόνια και περισσότερη γενναιοδωρία από ό,τι ποτέ πριν. Επειδή αυτό ήταν (η Sonja Durham). Είχε αυτόν τον απίστευτο τρόπο να με απελευθερώνει από την άγκυρα της δική μου θλίψης που με κρατούσε πίσω, με αγάπησε άφοβα καθώς μάθαινα πώς να αντιμετωπίζω τη διασημότητα και να παραμένω σε έμπνευση χωρίς να έχει σημασία πόσο φοβισμένη ήμουν. Ήξερε πως ό,τι ενδιαφερόμουν ήταν η μουσική. Το έκανε να φαίνεται εντάξει.

Το άλλο συναίσθημα που έχω είναι πως μου έχουν κλέψει τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής, της φιλίας και της καριέρας μου μαζί της. Σαν κάποιος να την πήρε από εμάς και μαζί πήρε όλες τις καλές στιγμές. Ξέρω ότι αυτό δεν είναι αλήθεια και ξέρω ότι θα έχω εκείνες τις αναμνήσεις για πάντα, είμαι απλά σε σοκ που ποτέ ξανά δε θα έχω νέες (αναμνήσεις) μαζί της. Είμαι σε σοκ που δε θα τη δω ξανά μέχρι να πεθάνω και εγώ.

Ορκίζομαι να είμαι λίγο δυνατότερη καθημερινά γι? αυτήν, επειδή αυτό θα ήθελε, ορκίζομαι να είμαι δυνατότερη για οποιονδήποτε έχει χάσει κάποιον από καρκίνο. Είμαι μέρος αυτής της οικογένειας τώρα. Ορκίζομαι να είμαι πολεμίστρια γι? αυτήν και να είμαι μία φωνή για τους καρκινοπαθείς έτσι ώστε ο κόσμος να μπορέσει να βελτιώσει το διάλογο και τη μάχη. Την αγάπησα. Ακόμα την αγαπώ.

Και αγαπάω τόσο πολύ το σύζυγό της Andre, το γιο της Sante και τους φίλους της. Τους έφτιαξα λίγο φαγητό χθες. Θα συνεχίσω να μαγειρεύω. Θα μαγειρεύω την ψυχή μου έως ότου να το κατανοήσει αυτό. Το τελευταίο πράγμα που της είπα ήταν: «Πήγαινε βρες την Joanne, Sonj». Κατά κάποιον τρόπο νομίζω το έκανε.»top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας