πίσω

Η μοναδική γυμνή φωτογραφία της Pamela Anderson που έχει σημασία σήμερα

Δεν είναι μυστικό πως η σταρ του Baywatch είχε για πάνω από 16 χρόνια τον ιό της Ηπατίτιδας C. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, η συγκεκριμένη νόσος χτυπάει βάναυσα το ανοσοποιητικό σύστημα και μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στο ήπαρ. Η Anderson είχε κολλήσει την ηπατίτιδα από μια βελόνα που μοιράστηκε με τον τέως σύζυγο της, Tommy Lee, για την δημιουργία ενός τατουάζ.Άουτς.

Η Pamela, όμως, είναι και πάλι ο παλιός εαυτός της. «Καθαρή» από τοξικές σχέσεις και κακές συνήθειες και - κυρίως - υγιής. Το σωτήριο φάρμακο που την απάλλαξε από το επικίνδυνο μικρόβιο ακούει στο όνομα Sovaldi και μπορεί να καταπολεμήσει αποτελεσματικά την Ηπατίτιδα C μέσα σε σχετικά μικρό διάστημα. Φυσικά, πρόκειται για ένα πανάκριβο φάρμακο. Η θεραπεία διαρκεί 12 μήνες και κοστίζει συνολικά 84.000 δολάρια. Η Pamela, προφανώς, μπορούσε να διαθέσει αυτό το ποσό, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τους αναρίθμητους νοσούντες από Ηπατίτιδα C σ' ολόκληρο τον πλανήτη. Μόνο στις ΗΠΑ, οι ασθενείς είναι περισσότεροι από τρία εκατομμύρια.

Τη νίκη της έναντι της ηπατίδιδας η Pamela τη γιόρτασε με την παρακάτω φωτογραφία, γράφοντας ότι ελπίζει σύντομα η φαρμακευτική αγωγή να γίνει φθηνότερη και πιο εύκολα προσβάσιμση, ώστε να αποκτήσουν όλοι δικαίωμα στη θεραπεία της νόσου.

Η Pamela έχει ποζάρει εκατοντάδες φορές γυμνή, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή είναι η μοναδική φορά που «μετράει».top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας