πίσω

Η νέα ταινία του Liam Neeson δεν είναι αυτό που περιμένεις

Ο Ιρλανδός επιστρέφει με πολλές προσδοκίες, καθόλου ξύλο και μια συνεργασία με τον Martin Scorsese.

 

Η αλήθεια είναι πως την πατήσαμε. Περιμέναμε, δηλαδή, πως μετά την τρίτη ταινία Taken, όλο και κάποιο σενάριο θα τον ξανάβαζε στο παιχνίδι των καταδιώξεων και του βρομόξυλου. Είχαμε πλάσει ολόκληρα σχέδια για τις μελλοντικές του ταινίες. Το «Silence», όμως, του Martin Scorsese, έχει σκοπό να επαναφέρει τον Neeson στα πλατό του κινητογράφου που διεκδικεί εκτός απο εισιτήρια, βραβεία και καλλιτεχνική καταξίωση.

Στο πολυαναμενόμενο «Silence», ο Neeson υποδύεται τον Πατέρα Cristovao Ferreira, έναν ιεραπόστολο που φτάνει στο Ναγκασάκι της Ιαπωνίας τον 17ο αιώνα για να κηρύξει τις εντολές του Ενός Αληθινού Θεού. Συνοδός του, ο πιστός μαθητευόμενος πρώην Spider-Man, Αndrew Garfield. Ο Neeson, μέσα από το διδακτικό ταξίδι του στην Ιαπωνία, καλείται να στοχαστεί πάνω στις αλήθειες της πίστης του, την οποιά ουκ ολίγες φορές αμφισβητεί. Η ταινία βασίζεται στο διήγημα του Ιάπωνα συγγραφέα Sh?saku End? και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2016. Trailer δεν υπάρχει ακόμη, αλλά εκτός από το μούσι του Neeson, μπορείς να τσεκάρεις και τον Andrew Garfield.

Ο Peter Parker πιο χίπστερ από ποτέ.

Αυτό που ελπίζουμε είναι να δούμε μια καλοστημένη ταινία εποχής. Κανείς μας δεν θέλει να φανταστεί ότι ο Neeson θα είναι τελικά ένας στρατιωτικά εκπαιδευμένος ιερέας, που θ' αρχίσει να κοπανάει τους σαμουράι με ό,τι βρίσκει τριγύρω του. Ή μήπως θέλουμε;top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας