πίσω

Η Nicki Minaj κάθεται στο θρόνο της στο video του «No Frauds» μαζί με Drake & Lil Wayne

Η βασίλισσα Nicki Minaj αναλαμβάνει καθήκοντα, έχοντας πλάι την υπόλοιπη «βασιλική οικογένεια», τους Drake και Lil Wayne.

Με ένα μεγαλοπρεπές video δίνουν μορφή στη συνεργασία τους η Nicki Minaj, ο Drake και ο Lil Wayne.

Οι τρεις rapper, ανήκοντας όλοι στο δυναμικό της Young Money Entertainment, ένωσαν τις δυνάμεις τους στο «No Frauds», θυμίζοντας τις προηγούμενες συναντήσεις τους στο «Truffle Butter» και στο «Only», όπου συμμετείχε και ο Chris Brown.

Η Nicki Minaj κυκλοφόρησε πρόσφατα το «No Frauds» μαζί με άλλα δύο νέα singles, το «Regret In Your Tears» και το «Chagned It» με τον Lil Wayne. Το τραγούδι είναι μία ευθεία απάντηση της Nicki Minaj στο «ShETHER» και το «Another» της Remy Ma.

Στο video clip του «No Frauds» σε σκηνοθεσία Benny Boom, η Νicki Minaj κάθεται στο θρόνο του βασιλείου της, φορώντας και το ανάλογο στέμμα, καθώς τη βλέπουμε να εξερευνά το Λονδίνο. Μία ξεκάθαρη δήλωση από την Αμερικανίδα, γεννημένη στο Τρινιντάντ rapper, απέναντι σε όλες τις βολές.

 

Γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν και στις Η.Π.Α., επειδή «δε δόθηκε πρόσβαση στο Λονδίνο» στον Lil Wayne. Η Nicki Minaj είχε υποσχεθεί ότι το video του «No Frauds» θα ξεπερνούσε κάθε προηγούμενη οπτικοποίηση, λέγοντας κατά λέξη ότι «Είναι οπωσδήποτε το καλύτερο video που έχω ποτέ κυκλοφορήσει».

 top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας