πίσω

Η πιο διαταραγμένη ηρωίδα της Marvel μόλις απέκτησε τη δική της σειρά

Η Jessica Jones είναι μια σούπερ ηρωίδα εξορισμένη σε έναν καθόλου ηρωικό κόσμο.

 

 

 

Εδώ και αρκετά χρόνια το Χόλιγουντ και η Marvel αναβάλλουν από σεζόν σε σεζόν το σχέδιο για μια υπερωική ταινία με leading character μια γυναίκα (τελευταία φορά που το δοκίμασαν ήταν με την Electra και η αλήθεια είναι ότι δεν τα πήγαν και πολύ καλά). Η διαδικτυακή τηλεόραση - το Netflix συγκεκριμένα - έχει λιγότερες αγκυλώσεις ή περισσότερη διάθεση για ρίσκα, οπότε προέβη σε μία κίνηση και μία παραγωγή που ίσως κάνει τα κινηματογραφικά studios να μετανιώσουν για την ατολμία τους.

Στις 20 Νοεμβρίου, λοιπόν, θα βγουν στον αέρα όλα τα επεισόδια του πρώτου κύκλου της Jessica Jones. Η επιλογή του Netflix είναι πολύ ιδιαίτερη, αφού η Jessica Jones είναι ένας σχετικά νέος χαρακτήρας της Marvel κι ένας παρίας του υπερηρωικού σύμπανος. Η Jones είναι μια πρώην σούπερ-ηρωίδα. Μια πολεμίστρια που αποφάσισε να εγκαταλείψει τις μάχες προκειμένου να ανοίξει ένα γραφείο ιδιωτικών ερευνών, το Alias Investigations. Όπως μας πληροφορεί το σκοτεινό, ανατριχιαστικό και απρόσμενα «ενήλικο» trailer της σειράς, για κακή της τύχη, στα πρώτα της βήματα ως ντετέκτιβ θα βρεθεί μπροστά στο φάντασμα που τη στοιχειώνει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Στον Kilgrave, τον διαβολικό τηλεπαθητικό που αποτέλεσε την αφορμή για να παρατήσει η ίδια σουπερηρωιλίκι.

Στο ρόλο της ψυχολογικά τραυματισμένης Jessica Jones είναι ηKrysten Ritter, τον Luke Cage υποδύεται ο Mike Colter, τον Kilgrave οDavid Tennant, αλλά δεν θα τον δεις γιατί είναι μονίμως στη σκια, πίσω από κρεμασμένα παιδιά και ανθρώπους με όπλα στραμμένα στα κρανία τους. Με χαρά είδαμε κάπου μέσα στα πλάνα την Carrie Anne Moss και με ακόμα μεγαλύτερη χαρά διαβάσαμε ότι σε κάποια επεισόδια θα εμφανιστεί και η Rosario Dawson, στο ρόλο που είχε και στο Daredevil.

Μιας και το αναφέραμε, εννοείται ότι η Jessica Jones και ο Daredevil συνδέονται. Είναι τα πρώτα κομμάτια του μεγάλου παζλ του Netfilix που θα σχηματίσον τελικά το assembly των Defenders. Ωραία πράγματα. Διαβολεμένα ωραία, που θα έλεγε και η Jessica...top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας