πίσω

Η Selena Gomez ξεσπά σε δάκρυα στη βράβευση για τη «Γυναίκα της Χρονιάς»

Σε δάκρυα ξέσπασε η Selena Gomez, αδυνατώντας να συγκρατήσει τα συναισθήματα που την έπνιγαν.

Η Selena Gomez παρέλαβε το βραβείο για τη «Γυναίκα της Χρονιάς» από το «Billboard».

Η απονομή έλαβε χώρα στο ετήσιο δείπνο «Γυναίκες στη Μουσική» και στο αντίστοιχο γκαλά των βραβείων, που θα διοργανώθηκε στην αίθουσα του «Roy Dolby» στο Λος Άντζελες, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου.

Είναι μεγάλη ευθύνη ο τίτλος «Γυναίκα της Χρονιάς», αλλά αν υπάρχει μία γυναίκα που τον αξίζει φέτος, είναι η Selena Gomez. Η αστέρας της pop ξεπέρασε μία απειλητική για τη ζωή της κατάσταση και αν δεν υπήρχε η καλύτερη φίλη της, η Francia Raisa, θα μπορούσε να ήταν σε σοβαρό κίνδυνο.

Η Franca Raisa προλόγισε τη διάσημη φίλη της, αποκαλώντας τη ως «το μεγαλύτερό μου πρωταθλητή και τη μεγαλύτερη μαζορέτα μου και εγώ εκείνης».

Η Selena Gomez ανταπέδωσε τα ευγενικά λόγια: «Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι η Francia έπρεπε να πάρει αυτό το βραβείο επειδή έσωσε τη ζωή μου», ξεκίνησε η τραγουδίστρια, πριν σταματήσει από τους λυγμούς.

«Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για τη θέση που μου έχει δοθεί στην καριέρα μου από τα 7 έως τα 14 και έως τώρα. Θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν ότι σέβομαι βαθιά την πλατφόρμα που έχω. Επειδή ήξερα ότι ήθελα να είμαι μέρος κάτι μεγάλου και θέλω οι άνθρωποι να νιώθουν υπέροχα επειδή τους αγαπώ», συνέχισε.

«Αλλά ειδικά αυτή τη χρονιά θα ήθελα να ευχαριστήσω την εκπληκτική ομάδα μου και την οικογένειά μου, επειδή έμειναν μαζί μου σε μερικές πραγματικά δύσκολες στιγμές», είπε η Selena Gomez.

Η εξομολογητική διάθεση ήταν εμφανής: «Νιώθω ότι με τη μουσική μου είμαι πραγματικά ικανή να απεικονίσω τα πράγματα που θέλω και μου το υπενθύμισε μία ομάδα ατόμων που πιστεύουν σε εμένα, ακόμα και όταν εγώ δεν πιστεύω στον εαυτό μου και δε θα μπορούσα να είμαι πιο τυχερή», πρόσθεσε η νεαρή τραγουδίστρια.

«Δεν έχω αισθανθεί ποτέ πιο υπερήφανη που είμαι γυναίκα σε αυτή τη βιομηχανία από όσο αισθάνομαι σήμερα. Επειδή νιώθω άνετα με καθεμία γυναίκα που με έχει ενθαρρύνει, αλλά πόσο σημαντικό που οι φωνές ακούγονται για πρώτη φορά. Είναι τόσο υπέροχο και είμαι τόσο ευγνώμων για όλες τις μεγαλύτερες γυναίκες που μας βοήθησαν όλες, επειδή δε θα μπορούσα να είμαι εδώ χωρίς καμία από εσάς», συμπλήρωσε συγκινημένη η 25χρονη τραγουδίστρια.

Η Selena Gomez φρόντισε να κλείσει με ευχάριστη διάθεση, λέγοντας: «Δεν ξέρω πώς μπορώ να το ξεπληρώσω, ίσως θα κάνω ένα επικό άλμπουμ την επόμενη χρονιά για εσάς και όλους τους άλλους!»top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας