Ωστόσο, απ' ότι φαίνεται η Selena νιώθει πλέον πιο άνετα να μιλήσει ανοιχτά, αποκαλύπτωντας διάφορα συναισθήματα σε μία πρόσφατη συνέντευξη με το περιοδικό InStyle, αποκαλώντας τον Weeknd (ή αλλιώς Abel Tesfaye) τον "καλύτερό της φίλο." Σημείωση: η συγκεκριμένη συνέντευξη δόθηκε στους έξι μήνες της σχέσης τους.

"Είμαι πραγματικά [χαρούμενη]. Είναι υπέροχα," είπε. "Δεν βασίζομαι σε έναν τομέα της ζωής μου για να με κάνει χαρούμενη. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να αγαπώ και να φροντίζω τους φίλους και την οικογένειά μου, και να μην επηρεάζομαι από κάποιον άντρα. Ήθελα να έχω δυνατή βούληση για χρόνια και πραγματικά δεν είχα. Παλιότερα, ήμουν τόσο μικρή και επηρεαζόμουν τόσο εύκολα και ένιωθα ανασφαλής."

Η Selena συνεχίζει εξηγώντας πως ο Weeknd δεν την "συμπληρώνει" αλλά είναι μία ευχάριστη προσθήκη στον κόσμο της: "Θέλεις κάποιον που να προσθέτει στη ζωή σου, όχι κάποιον να σε συμπληρώνει, αν αυτό βγάζει νόημα. Είμαι τυχερή γιατί είναι περισσότερο ο καλύτερος μου φίλος παρά οτιδήποτε άλλο."