πίσω

Η συνεργασία της χρονιάς: Ed Sheeran και Beyonc? σμίγουν στο «Perfect»

Τι συμβαίνει όταν δύο θρύλοι του σήμερα, όπως ο Ed Sheeran και η Beyonc?, συνεργάζονται; Πρώτον, απολαμβάνουμε υπέροχη μουσική και δεύτερον, καταλαμβάνονται οι πρώτες θέσεις των charts.

Ο κορυφαίος hitmaker Ed Sheeran συμμαχεί για πρώτη φορά δισκογραφικά με την απόλυτη super star Beyonc? σε ένα απίθανο ντουέτο για το remix του «Perfect».

Το τραγούδι προέρχεται από το τρίτο προσωπικό άλμπουμ του Βρετανού τραγουδιστή ? τραγουδοποιού με γενικό τίτλο «?» (Divide) που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Μάρτιο από τις Asylum / Atlantic / Warner Music και έκανε δική του την πρώτη θέση σε 25 χώρες.

Το «Perfect» είναι το επόμενο single του δίσκου και έχει αρχίσει να αποκτά χώρο στα ραδιόφωνα, όπως και στην Ελλάδα που εισήλθε δυναμικά στο Top 15 του διεθνούς Airplay Chart. Πρόκειται για μία ρομαντική μπαλάντα που «γράφει» συναισθήματα.

Ο Ed Sheeran φιλοδοξεί το «Perfect» να γίνει το καλύτερο ερωτικό τραγούδι που έχει γράψει στην καριέρα του έως τώρα και να ξεπεράσει το «Thinking Out Loud», όπως έχει δηλώσει χαρακτηριστικά, όμως οι βλέψεις του δε σταματούν εκεί. Επιθυμεί να το εξελίξει σε ένα τραγούδι που θα αγαπηθεί και θα ακουστεί σε κάθε γωνία της οικουμένης.

Με την Beyonc? έχει τύχει να συναντηθούν επί σκηνής σε διάφορες ειδικές περιπτώσεις, χωρίς να έχουν συμπράξει δισκογραφικά. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα, όπου εκπληρώνεται η ευχή του 26χρονου καλλιτέχνη, αφού η «Queen Bey» είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά στο μουσικό στερέωμα.

Τόσο ο Ed Sheeran όσο και η Beyonc? έχουν την ικανότητα να μας συναρπάζουν με ρυθμικά τραγούδια και συγχρόνως να μας καθηλώνουν με υπέροχες μπαλάντες, όπως συμβαίνει στο πολυαναμενόμενο remix του «Perfect».top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας