πίσω

Η ζωή και ο τραγικός θάνατος της Whitney Houston θέμα νέου ντοκιμαντέρ

Με αθέατες πτυχές από τη λαμπρή καριέρα και την ταραχώδη ζωή της Whitney Houston θα ασχοληθεί ένα καινούριο ντοκιμαντέρ.

Πριν από τις πωλήσεις δίσκων που άγγιξαν τα 200 εκατομμύρια, τα εκατοντάδες βραβεία και τη διεθνή αναγνώριση, η Whitney Houston ήταν απλά η «Nippy από το Newark» (χαϊδευτικό που της είχε δώσει ο πατέρας της), ένα αφελές νεαρό κορίτσι, απροετοίμαστο για φήμη.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Can I Be Me» εξετάζει πώς η Whitney Houston, η οποία τραγουδούσε και είχε αποκτήσει μουσική παιδεία από μικρή ηλικία, έγινε μία από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες όλων των εποχών και αγωνίστηκε με θέματα ναρκωτικών και αλκοόλ πριν από το θάνατό της το 2012.

«Δεν γνώριζε που εισερχόταν, ήταν τόσο όμορφη και φαινόταν ότι απλά διασκέδαζε» ανέφερε ο σκηνοθέτης Nick Broomfield στο «Reuters».

 

«Παρουσιαζόταν, ξέρετε, ως η Αμερικανίδα πριγκίπισσα. Στην πραγματικότητα ήταν από το Newark. Ήταν η Nippy από το Newark, το γκέτο, με τις χειρότερες φυλετικές ταραχές, όπως και στο Λος Άντζελες, σε ολόκληρη την Αμερική», συμπλήρωσε.

Ο Nick Broomfield πέρασε δύο χρόνια ψάχνοντας σε αρχεία και μιλώντας με ανθρώπους που ήταν κοντά στη Whitney Houston, η οποία άρχισε να τραγουδά σε γκόσπελ χορωδία στο New Jersey σε ηλικία 11 ετών και ανακαλύφθηκε σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης τη δεκαετία του 1980 από τον παραγωγό δίσκων Clive Davis που καθοδήγησε την καριέρα της.

H Whitney Houston κέρδισε έξι βραβεία Grammy και περισσότερα από 400 άλλα βραβεία σε μία δοξασμένη καριέρα προτού πεθάνει το 2012 σε ηλικία 48 ετών, έχοντας πνιγεί στην μπανιέρα ενός ξενοδοχείο στο Beverly Hills.top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας