πίσω

Harry & Meghan - Δημοσίευσαν το πρώτο επεισόδιο του νέου τους podcast

Είναι πλέον πραγματικότητα!

Τις προηγούμενες εβδομάδες είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας το deal του πρώην πριγκιπικού ζεύγους με το Spotify, για τη δημιουργία ενός νέου podcast, και τώρα το πρώτο επεισόδιο του Archewell Audio είναι γεγονός.

Φυσικά, το περιεχόμενο που θα ακούμε από τον Harry και τη Meghan δε θα είναι στα επίπεδα reality, αφού το αγαπημένο ζευγάρι στοχεύει περισσότερο στη συζήτηση γύρω από κοινωνικά θέματα που διαμορφώνουν και επηρεάζουν κατά πολύ την πραγματικότητά μας. 

Σε αυτό το πρώτο επεισόδιο, η προσοχή του ζευγαριού στρέφεται σε αυτή την τόσο έντονη χρονιά που βιώσαμε όλοι, έχοντας μία σειρά από ενδιαφέροντες και αξιόλογους καλεσμένους, αλλά και μιλώντας για τις δικές τους μάχες μέσα στο 2020, είτε επρόκειτο για την έξοδό τους από τη βασιλική οικογένεια είτε για την αποβολή της Meghan κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

"Ό,τι κι αν σου φέρει η ζωή, πιστέψτε μας όταν το λέμε, η αγάπη τα νικά όλα", ανέφερε η Meghan, ενώ μαζί με τον Harry ολοκλήρωσαν το πρώτο podcast episode με το τραγούδι του γάμου τους, "This Little Light of Mine".

"Το μήνυμα αυτού του τραγουδιού είναι ένα που πιστεύουμε ακράδαντα. Είναι το πως μπορούμε να χρησιμοποιούμε τη δύναμη που έχει ο καθένας μας μέσα του, για να κάνουμε αυτό τον κόσμο λίγο καλύτερο", ανέφερε ο Harry.

Στο τέλος δε του επεισοδίου, ένα μικρό guest πέρασμα κάνει και ο γιος του ζευγαριού, ο μικρός Archie!top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας