πίσω

Lil Wayne και Nicki Minaj διασκευάζουν το «rockstar» του Post Malone

 
  

Για ακόμη μία φορά ενώνουν δυνάμεις ο Lil Wayne και η Nicki Minaj.

 

Ο Lil Wayne και η Nicki Minaj κάνουν ένα remix «πέντε αστέρων» στο «rockstar», τη μεγάλη επιτυχία του Post Malone με τον 21 Savage.

Η συνεργασία προέρχεται από το νέο mixtape με τίτλο «Dedication 6» του Αμερικανού ράπερ, το οποίο κυκλοφόρησε την ημέρα των Χριστουγέννων από το προσωπικό label που έχει σχηματίσει, τη Young Money Entertainment.

 

Το «Dedication 6» δίνει συνέχεια στην ομώνυμη σειρά από mixtapes που ξεκίνησε το 2005. Το «Dedication 5» είχε γίνει πράξη πριν από τέσσερα χρόνια, το 2013 και συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο The Weeknd και ο Chance the Rapper.

Παραδοσιακά, η τακτική που ακολουθεί ο Lil Wayne στα mixtapes του «Dedication» είναι διασκευές σε τραγούδια άλλων καλλιτεχνών της hip ? hop.

Σε αυτή τη λογική, στο «Dedication 6» ακούμε την εκδοχή του 35χρονου Αμερικανού στο «DNA.» του Kendrick Lamar (που γίνεται «Fly Away»), στο «No Limit» του G-Eazy A$AP Rocky Cardi B («Young»), στο «XO Tour Llif3» Lil Uzi Vert, στο «The Story of O.J.» JAY-Z («Blacking Out») και όχι μόνο.

Η συνάντηση του Lil Wayne με τη Nicki Minaj, η οποία μαζί με τον Drake συγκαταλέγεται στο δυναμικό της Young Money Entertainment, παίρνει τον τίτλο «5 Star».top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας