πίσω

LP: REC, OtherView και Sergio T δημιουργούν τα remixes του «Suspicion»

Οι REC, οι OtherView και ο Sergio T -μεταξύ πολλών- κάνουν δικό τους το καινούριο hit της LP, «Suspicion».

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά? δώδεκα εντελώς νέα remixes συστήνει η LP για τη νέα επιτυχία της «Suspision».

Το απόλυτο φαινόμενο της αγγλόφωνης μουσικής στην Ελλάδα το τελευταίο έτος, εμφανίστηκε ανέλπιστα στα τοπικά δρώμενα την άνοιξη του 2016 για να αλλάξει πλήρως δεδομένα και ισορροπίες.

Η πρώτη γνωριμία με την ιδιαίτερη χροιά της ? κατά κόσμον ? Laura Pergolizzi έγινε με το πασίγνωστο πια «Lost On You», το οποίο προκάλεσε πανδαιμόνιο στους ακροατές. Το «Lost On You» διατήρησε τα σκήπτρα του διεθνούς Airplay Chart στη χώρα μας για τον ασύλληπτο ? πρωτοφανή αριθμό των 31 συνεχόμενων εβδομάδων, ενώ η κυριαρχία στο μικτό ρεπερτόριο διήρκεσε 18 συνεχείς εβδομάδες.

 

Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις συνεχίστηκαν, αφού αυτή ήταν η πρώτη φορά που μία ξένη επιτυχία ξεκίνησε την πορεία της από την Ελλάδα και εξαπλώθηκε στον υπόλοιπο κόσμο για να κατακτήσει το Νο1 σε άλλα 17 charts, δίνοντας ώθηση στην καριέρα της LP.

Αμέσως μετά, η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός μας έφερε σε επαφή με άλλο ένα hit που λατρεύτηκε, το «Other People». Τα δύο τραγούδια περιέχονται στο EP «Death Valley» και στο ολοκληρωμένο άλμπουμ της LP που ακολούθησε, ο οποίος επανακυκλοφορεί από το Μάιο με την Deluxe έκδοσή του και την προσθήκη πέντε επιπλέον τραγουδιών.

Μεταξύ τους βρίσκεται και το εκπληκτικό «Suspicion» που έχει κερδίσει το κοινό και διαθέτει ολοένα ανοδική τάση. Μερικοί από τους εμπειρότερους Έλληνες παραγωγούς κλήθηκαν να δημιουργήσουν δώδεκα remixes για το «Suspicion». Ανάμεσα στα ονόματα που συναντούμε είναι και εκείνα των REC, των OtherView, του Sergio-T και πολλών ακόμη, οι οποίοι το έκαναν δικό τους καταθέτοντας το προσωπικό ύφος και τη ματιά τους.

Ακούστε το remix των REC:

 


top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας