πίσω

«Lust For Life»: Lana Del Rey και The Weeknd σε μία αισθησιακή συνάντηση

Σταματήστε ό,τι κάνετε! Η Lana Del Rey και ο The Weeknd συμμαχούν για να προξενήσουν εθισμό με ένα αισθησιακό ντουέτο.

Η Lana Del Rey μόλις κυκλοφόρησε το ομότιτλο single του επερχόμενου δίσκου της, σε σύμπραξη με τον The Weeknd!

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση είναι εδώ, για να μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην έλευση του ολοκληρωμένου άλμπουμ. Συνεχίζοντας τη συνεργασία τους μετά το «Party Monster» και το «Stargirl Interlude» στο «Starboy» και παλαιότερα με το «Prisoner», η Lana Del Rey και ο The Weeknd σμίγουν πάλι μουσικά για να προκαλέσουν ντελίριο σε όλο τον πλανήτη.

Το «Love» έφερε το πρώτο άκουσμα από την επάνοδο της δημοφιλούς Αμερικανίδας τραγουδίστριας, ενάμιση χρόνο έπειτα από το «Honeymoon». Οι αποκαλύψεις σχετικά με τον νέο δίσκο γίνονται σταδιακά, σαν να υπάρχει χρονοδιάγραμμα.

Πρώτα η Lana Del Rey μοιράστηκε τον τίτλο που θα τον πλαισιώνει, «Lust For Life» και στη συνέχεια έδωσε στη δημοσιότητα και το vintage εξώφυλλο που το συνοδεύει. Παρ' όλα αυτά, η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ από την Polydor / Universal παραμένει ακόμα άγνωστη. Όλες οι εικασίες την τοποθετούν τέλη Μαΐου και το γεγονός ότι το ομώνυμο single αποκαλύφθηκε επίσημα, συνηγορεί στην πρόβλεψη ότι το «Lust For Life» θα είναι κοντά μας λίαν συντόμως.

In a lust for life keeps us alive

 

Ήταν γνωστό εκ των προτέρων ότι το τραγούδι που δίνει τον τίτλο του στο «Lust For Life» θα είναι μία απολαυστική συνύπαρξη της Lana Del Rey και του The Weeknd, χωρίς να ξέραμε εάν θα έμενε σε βαθμό δημιουργίας.

Τελικά, τα νέα είναι κάτι παραπάνω από συναρπαστικά αφού ο Καναδός καλλιτέχνης συνδράμει και με τη φωνή του!

Το «Lust For Life» είναι ένα ερωτικό ντουέτο που εξάπτει τις αισθήσεις και συνδέεται με το trailer με το οποίο η Lana Del Rey ανακοίνωσε την καινούρια δουλειά της, όπου εμφανίστηκε ως μία μυστηριώδη φιγούρα που ζούσε μέσα στη φημισμένη πινακίδα του Hollywood.top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας