πίσω

Matthew Perry: Απαντάει στις φήμες σχετικά με το σεξ μεταξύ των πρωταγωνιστών από τα «Φιλαράκια»

Όταν το cast από την τηλεοπτική σειρά Friends πραγματοποίησε το πολυαναμενόμενο reunion (με την απουσία του Matthew Perry), οι ηθοποιοί ρωτήθηκαν αν ισχύουν οι φήμες πως κάποιοι από αυτούς είχαν κάνει σεξ μεταξύ τους.

Ο παρουσιαστής Andy Cohen ρώτησε τους πρωταγωνιστές για το φημολογούμενο συμβόλαιο που ανέφερε πως απαγορευόταν το σεξ μεταξύ των ηθοποιών, με τον David Schwimmer να απαντάει ότι ακόμα κι αν υπήρχε αυτό το συμβόλαιο, είχε σίγουρα παραβιαστεί.

Ένα χρόνο αργότερα όμως, ο Matthew Perry αποφάσισε να διαψεύσει τις φήμες που ήθελαν τους ηθοποιούς της σειράς να έχουν κάνει σεξ μεταξύ τους. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του στο show του Cohen, ο 47χρονος ηθοποιός σχολίασε πως «Δε ξέρω σε ποιους αναφερόταν. Δε νομίζω ότι κάποιοι από αυτούς έκαναν σεξ, εκτός αν έχασα κάτι».

O ηθοποιός επίσης αποκάλυψε πως αφαίρεσε ένα μέρος από την πλοκή της υπόθεσης της τηλεοπτικης σειράς. «Υπήρχε ένα κομμάτι της ιστορίας στο Friends όπου ο Chandler πήγε σε ένα μέρος με άντρες strippers επειδή του άρεσαν πολύ τα σάντουιτς. Τους πήρα τηλέφωνο και τους ζήτησα να μην το κάνουμε», είπε ο ίδιος.

Δες το βίντεο:top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας