πίσω

Michael Jackson: Το θρυλικό «Thriller» αποκαταστάθηκε σε 3D

Η τρισδιάστατη έκδοση του σπουδαιότερου μουσικού βίντεο στην ιστορία, του «Thriller» του Michael Jackson, είναι πραγματικότητα.

Το φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμά του τον Michael Jackson.

Το αρχαιότερο φεστιβάλ κινηματογράφου στον κόσμο, που θα λάβει χώρα από τις 30 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου στην «Πόλη των Καναλιών», επιβεβαιώνει την προβολή του «Thriller» του Michael Jackson σε 3D.

Το αρχικό αποκατεστημένο video clip σε τρισδιάστατη τεχνολογία θα παρουσιαστεί μαζί με το ντοκιμαντέρ «Making of Michael Jackson?s Thriller», το οποίο διατέθηκε σε μορφή VHS το 1983 και έχει τεθεί εκτός κυκλοφορίας από το 1990.

Το video clip του «Thriller» κυκλοφόρησε το 1982 και έχει διάρκεια σχεδόν 14 λεπτών, επομένως πρόκειται για μία ταινία μικρού μήκους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το διάσημο «Thriller» από το ομώνυμο άλμπουμ του Michael Jackson προβάλλεται στη μεγάλη οθόνη. Το 1983, ο «Βασιλιάς της Pop» επαναπροσδιόρισε την ιδέα των μουσικών βίντεο και έκανε το ντεμπούτο της αξιομνημόνευτης δουλειάς του στο «Avco Theater» του Λος Άντζελες, με τρεις εβδομάδες sold out προβολών.

Το video clip ? φιλμ μικρού μήκους σκηνοθέτησε ο John Landis, που συνυπέγραψε και το σενάριο μαζί με τον Michael Jackson. Ο Αμερικανός σκηνοθέτης δεν υποστηρίζει μόνο την μετατροπή του «Thriller» σε 3D έκδοση, αλλά εμπλέκεται και στο εγχείρημα.

Ο John Branca, εκτελεστής της περιουσίας του Μichael Jackson, δήλωσε: «Ο Michael θα χρησιμοποιούσε 3D στοιχεία στην περιοδεία του «This Is It», οπότε αυτό είναι κάτι που θα είχε κάνει. Θα το αγαπούσε.»







top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας