πίσω

Miley Cyrus: Η συνεργασία με την Dua Lipa θα κυκλοφορήσει «αρκετά σύντομα»

Η νεότερη ενημέρωση της Miley Cyrus για τη συνεργασία που έχει ετοιμάσει μαζί με την Dua Lipa.

 

Η Miley Cyrus υποσχέθηκε στους θαυμαστές της ότι η πολυαναμενόμενη συνεργασία της με την Dua Lipa είναι πιθανό να κυκλοφορήσει «αρκετά σύντομα».

Σε συνέντευξη που έδωσε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadeno 100», η Αμερικανίδα τραγουδίστρια περιέγραψε ότι το αποτέλεσμα της μουσικής συνάντησης με τη Βρετανίδα συνάδελφό της είναι ένας «τέλειος συνδυασμός και των δυο μας» και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ περήφανη».

Η Miley Cyrus ισχυρίστηκε ότι οι θαυμαστές της «εκλιπαρούν» να κυκλοφορήσει το τραγούδι και αποκάλυψε ότι πρέπει «να περιμένουν κάτι αρκετά σύντομα».

Στα μέσα Σεπτεμβρίου η 27χρονη τραγουδίστρια είχε αναφέρει για πρώτη φορά ότι για τις ανάγκες του νέου άλμπουμ της έχει συνεργαστεί τόσο με την pop star Dua Lipa όσο και με το είδωλο των ?80s Billy Idol.

Η Dua Lipa είχε μιλήσει για τη συνεργασία με την Miley Cyrus ήδη από τον προηγούμενο Μάιο, σημειώνοντας σε εμφάνισή της στο online show «Watch What Happens Live» του Andy Cohen ότι είχαν ετοιμάσει ένα τραγούδι, όμως θέλησαν να κάνουν «κάτι διαφορετικό» και δεν κατάφεραν να συναντηθούν ξανά στο στούντιο λόγω της πανδημίας.

«Το τραγούδι που κάναμε μαζί με τη Miley? Τελικά αποφασίσαμε ότι θέλαμε να μπούμε στο στούντιο και να κάνουμε κάτι διαφορετικό», είχε πει.

«Όμως στην πραγματικότητα δεν είχαμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στο στούντιο και να ετοιμάσουμε κάτι νέο, οπότε ελπίζουμε ότι θα κάνουμε κάτι, υποθέτω μόλις τελειώσει η καραντίνα», είχε εξηγήσει.

 top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας