πίσω

Ο Charlie Puth ενώνει δυνάμεις με τον Kyle για το remix του «Attention»

Την προσοχή του κοινού τράβηξε ξανά ο Charlie Puth, αυτή τη φορά με το «Attention» που τώρα ανανεώνεται.

Ο Charlie Puth ανανεώνει τη νέα επιτυχία του «Attention», καλώντας τον Kyle να πάρει μέρος στο επίσημο remix.

Μετά τη διεθνή επιτυχία που γνώρισε η συνεργασία του με τη Selena Gomez στο «We Don?t Talk Anymore», ένα τραγούδι από τον παρθενικό δίσκο του με γενικό τίτλο «Nine Track Mind», ο Αμερικανός τραγουδιστής έχει προχωρήσει στο επόμενο κεφάλαιο.

Το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Charlie Puth έχει τον τίτλο «Voice Notes», από την εφαρμογή στο κινητό τηλέφωνό του στο οποίο έγραψε τα τραγούδια και προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει το τελευταίο τρίμηνο του έτους από την Atlantic Records / Warner Music.

Το «Attention» δείχνει την πρόθεση του 25χρονου να κινηθεί σε διαφορετικό άξονα στίχων από το «Nine Track Mind» και να απομακρυνθεί από τις ερωτικές μπαλάντες. Είναι ένα pop ? rock τραγούδι που εντάσσει 80?s soft-soul και funk στοιχεία.

Έχοντας αποκτήσει μία θέση στο Top 10 σε 35 διαφορετικά charts στην υφήλιο και στο Top 20 σε 52 ξεχωριστές κατατάξεις, το «Attention» αποτέλεσε αναμφίβολα ένα από τα τραγούδια του φετινού καλοκαιριού.

Τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία του, ο Charlie Puth ανανεώνει το «Attention» με τη βοήθεια του νεαρού Αμερικανού ράπερ Kyle, γνωστός από την προσωπική επιτυχία του «iSpy».top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας