πίσω

Ο Charlie Puth κυκλοφορεί το νέο single «Attention»

Το καινούριο τραγούδι του Charlie Puth θέλει να τραβήξει την «προσοχή».

Ο Charlie Puth κυκλοφορεί το νέο του single «Attention».

Η συνεργασία του με τη Selena Gomez στο «We Don't Talk Anymore» εκτινάχθηκε σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη. Χαρακτηριστική είναι η επιτυχία του τραγουδιού και στην Ελλάδα, όπου ανέβηκε έως το Top 5 του διεθνούς Airplay Chart.

Το «We Don't Talk Anymore» είναι μέρος του παρθενικού ολοκληρωμένου άλμπουμ του Charlie Puth με γενικό τίτλο «Nine Track Mind» που έγινε πράξη στις αρχές του 2016.

Ο 25χρονος Αμερικανός τραγουδιστής προχωρά παρακάτω με την πρώτη κυκλοφορία από τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά του, η οποία θα έρθει στο μέλλον από τη Warner Music.

 

Το «Attention» υπογράφει ο ίδιος ο Charlie Puth μαζί με τον Jacob Kasher (Jennifer Lopez, Marron 5, One Direction, Selena Gomez, Meghan Trainor κ.ά.). Στο τραγούδι ο Charlie Puth εκφράζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με μία πρώην σχέση, η οποία προσπαθεί να τον δελεάσει να επιστρέψει σε αυτή παίζοντας με τα συναισθήματά του. Ο ίδιος βέβαια γνωρίζει ότι αναζητά την προσοχή (attention) και δεν ενδιαφέρεται για μόνιμη σχέση.

Για την προώθηση του single στήθηκε μία επιβλητική μουσική έκθεση στο Λος Άντζελες, ονομαζόμενη «The Attention Room». Ένα «άπειρο» τούνελ με LED φώτα υπό τους ήχους του «Attention» παρέχει μία οπτική εμπειρία γύρω από το κόνσεπτ της «λήψης προσοχής». Συγκεκριμένα, η οπτικοποίηση εντός του τούνελ αναπαριστά την αντίδραση του εγκεφάλου όταν λαμβάνουμε προσοχή.

 


top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας