πίσω

Ο JAY-Z ομολογεί δημοσίως ότι απάτησε την Beyonc?

Ο JAY-Z και η Beyonc? είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο μουσικό στερέωμα και η αποκάλυψη ότι ο ράπερ απίστησε φέρνει ταραχή, τουλάχιστον στο κοινό.

Το νέο και 13ο άλμπουμ του JAY-Z με τίτλο «4:44» κυκλοφορεί από την Παρασκευή 30 Ιουνίου, τέσσερα χρόνια μετά το «Magna Carta Holy Grail», μία δουλειά αναγνωρίστηκε από τον Τύπο και το κοινό.

Για την ώρα, το «4:44» διατίθεται αποκλειστικά στην πλατφόρμα του Tidal, της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο ίδιος ο JAY-Z και στο iHeartRadio, περιέχοντας δέκα τραγούδια που φέρνουν τον 47χρονο καλλιτέχνη στην καλύτερη φάση της ζωής του. Ο Damian Marley και ο Frank Ocean είναι μεταξύ των συμμετεχόντων στο project.

«Όχι μόνο εκθέτει τους αγώνες και τις ταλαιπωρίες του σχεδόν «έριξαν» το γάμο του, αλλά απεικονίζει επιδέξια το πώς οι «έγχρωμοι» άνθρωποι μπορούν να ευδοκιμήσουν στη νέα αμερικανική εποχή με επικεφαλής τον Πρόεδρο Trump», γράφει το αμερικανικό «Billboard».

 

Αν υπάρχουν δύο αλήθειες για την κάθε ιστορία, όπως λέγεται, τότε το «4:44» εκθέτει την αλήθεια του JAY-Z. Είναι μία συγγνώμη και μια «απάντηση» στο «Lemonade» της Beyonc?; Ίσως. Στο ομότιτλο τραγούδι της δουλειάς, ο JAY-Z έχει προβεί σε μία απίστευτη αποκάλυψη και ισχυρίζεται ότι έχει απατήσει την Beyonc?.

«Στο ?4:44?, μπορείτε να βρείτε έναν άνθρωπο απεγνωσμένο να κερδίσει πίσω την καλύτερη φίλη και σύζυγό του, την Beyonc?. Ακούτε τις τύψεις και τις μετάνοιες για τις ενέργειες μετά τις κατηγορίες ότι απάτησε την Beyonc?», συνεχίζει το αμερικανικό περιοδικό.

Αυτή η αναφορά που γίνεται στο άλμπουμ? «τρέλανε» το διαδίκτυο, με μερικούς από τους επίμαχους στίχους να αναφέρουν τα εξής:

«Σε παρενόχλησα έξω στο Παρίσι / «Παρακαλώ γύρισε πίσω στη Ρώμη» / Έφτασες σπίτι / Μιλούσαμε για ώρες όταν ήσουν σε περιοδεία / «Παρακαλώ σήκωσε το τηλέφωνο» / {?} / Ήταν πρότασή μου για εμάς να βγούμε / Ήταν τα 21α γενέθλιά σου / Ωριμάζεις πιο γρήγορα από ό,τι εγώ / Δεν ήμουν έτοιμος / Έτσι ζητώ συγγνώμη», «ραπάρει» ο JAY-Z και συνεχίζει:

«Ζητώ συγγνώμη σε όλες τις γυναίκες που έχω παίξει με τα συναισθήματά τους, επειδή δεν εγώ δεν είχα κανένα / Ζητώ συγγνώμη επειδή στα καλύτερά σου είσαι αγάπη / Και επειδή απέτυχα σε ό,τι είπα ότι είμαι / {?} / Και εάν τα παιδιά μου ήξεραν / Εγώ δε θα ήξερα καν τι θα έκανα / αν δε με κοίταζες ξανά με τον ίδιο τρόπο / Πιθανώς θα πέθαινα με όλη  την ντροπή / «Τι έκανες με ποιον;» / Πόσο καλό είναι ένα ερωτικό τρίγωνο όταν έχεις το άλλο μισό; / «Θα το ρίσκαρες αυτό για την Blue (Ivy);»

Η αναπάντεχη ομολογία του Jay Z, έστω και μέσω της μουσικής, έρχεται μερικές αφότου η Beyonc? έφερε στον κόσμο τα δίδυμα μωρά τους -που γίνεται λόγος και γι? αυτά στο τραγούδι- τα οποία έρχονται για να συμπληρώσουν την ευτυχία τους μαζί με τη μία κόρη που έχουν ήδη, την Blue Ivy.top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας