πίσω

O Jon Snow ζει!!!

Για μήνες ολόκληρους προσπαθούσαμε να λύσουμε το μυστήριο με τονLord Commander Snow. Πέθανε τελικά, ή δεν πέθανε; Θα τη γλιτώσει ή όχι; Βρέθηκε ομάδα αίματος στο Τείχος, ή τον κάνανε τροφή για τους λύκους; Για όλα αυτά, όπως θα θυμάστε, φταίει αυτό εδώ το τσογλάνι:

Που δεν υπάρχει καν στα βιβλία. Το μπάσταρδο... (sorry Jon).

Μέσα σε όλη αυτήν την αναμπουμπούλα για το αν ο Jon θα είναι μαζί μας και του χρόνου ή τον αποχαιρετήσαμε όπως τόσους άλλους στο GoT, ήρθε και έδεσε η εμφάνιση του στις κερκίδες του Wimbledon, όπου είχε κρατήσει το ίδιο look στα μαλλιά του. Και κάπου εκεί αρχίσαμε να μπαίνουμε σε υποψίες. Ευτυχώς για εμάς, ο Kit Harrington έκανε το λάθος να ξεστομίσει σε ένα Ολλανδικό περιοδικό, ότι το συμβόλαιο του με τη σειρά έχει ακόμα μέλλον.

Από τη συνέντευξη του διαβάζουμε:

Kit Harrington: Αναγκάστηκα να απορρίψω αρκετές επαγγελματικές προτάσεις, γιατί δέθηκα τόσο πολύ με το Game of Thrones. Οπότε η σειρά είναι δίκοπο μαχαίρι για μένα. Χρωστάω πολλά σε αυτή, αλλά την ίδια στιγμή νιώθω ότι έχει πάρει σχεδόν τα πάντα από μένα. Τέλος πάντων, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι τόσο πολύ. Το σημαντικό είναι πως ξέρω για πόσο καιρό ακόμη έχω συμβόλαιο και στο μεταξύ -

Δημοσιογράφος: Για πόσες σεζόν ακόμη;

Kit Harrington: Καλή προσπάθεια! (γέλια). Δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτό. Ας πούμε ότι το Game of Thrones θα παραμείνει για αρκετό καιρό ακόμη κομμάτι της ζωής μου. Θα είμαι περίπου 30 όταν τελειώσει όλο αυτό. Ένα είναι σίγουρο: την ημέρα που δεν θα είμαι πλέον στο Game of Thrones, θα θαφτώ κάτω από χιλιάδες προτάσεις για ταινίες (γέλια).

Αν σκεφτούμε ότι ο ηθοποιός γίνεται 29 φέτος τον Δεκέμβριο, έχει δηλώσει στην ουσία -έστω και άτυπα- ότι θα μας κάνει παρέα μέχρι την 8η σεζόν. Επιπλέον, εθεάθη και στο πλατό των γυρισμάτων για την 6η σεζόν, οπότε κάτι θα δούμε από αυτόν. Το τι, παραμένει ακόμη μυστήριο.

Βαστάτε αδέρφια. Ο Χειμώνας έρχεται, κι απ' ότι φαίνεται φέρνει μαζί του και τον Jon.top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας