πίσω

Ο Μάικλ Τζάκσον επιστρέφει...στα τσαρτ!!

 

Όσοι είναι τουλάχιστον άνω των 40 θα θυμούνται πως το 1983 ο Μάικλ Τζάκσον κυκλοφόρησε με τον Πωλ ΜακΚάρτνεϊ το τραγούδι ?Say say say?. Το τραγούδι αυτό το έγραψαν οι δυο μαζί και κυκλοφόρησε τέτοιες μέρες το 1983 και, για την ακρίβεια, στις 3 Οκτωβρίου.

Τα νέα είναι πως το τραγούδι αυτό επανακυκλοφόρησε εχθές, δηλαδή 32 χρόνια μετά. Έγινε αυτό που λέμε remastered με νέα φωνητικά του Μάικλ Τζάκσον και κυκλοφορεί με το δίσκο του ΜακΚάρτνεϊ «Pipes Of Peace (Deluxe Edition)» . Η επεξεργασία έγινε εδώ και καιρό και η σημερινή ημέρα είναι η ημέρα επίσημης κυκλοφορίας και πώλησης κι αυτός είναι ο λόγος που γράφω κιόλας.

Να πούμε για την ιστορία πως το συγκεκριμένο τραγούδι είχε πολύ καλή υποδοχή (έγινε πλατινένιο) κι έγινε νούμερο 1 σε πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων και οι Η.Π.Α. Σύμφωνα με το Wikipedia, το Say say say πιστώνεται για την καθιέρωση του διαλόγου και της ιστορίας σε μουσικό βίντεο. Το μουσικό βίντεο ήταν αδιαμφισβήτητα πολύ ενδιαφέρον κι ευχάριστο, ενώ για όσους είμαστε στην ηλικία που ανάφερα είναι μέρος των αναμνήσεών μας και αυτή η επανακυκλοφορία μας φέρνει και συγκίνηση.

Ας θυμηθούμε το πρωτότυπο βίντεο

 

 

Κι εδώ μπορούμε να ακούσουμε τη νέα κυκλοφορία

 top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας