πίσω

Ο Robbie Williams δεν πιστεύει ότι τα τραγούδια του θα φτάσουν ξανά στο No. 1

Εκείνες οι ημέρες έχουν περάσει».

 

Ο Robbie Williams αμφιβάλλει ότι θα καταφέρει να φτάσει ξανά στην κορυφή των charts με κάποιο τραγούδι του.

Σε συνέντευξη που έδωσε με αφορμή την κυκλοφορία του νέου χριστουγεννιάτικου τραγουδιού του «Can?t Stop Christmas», ο 46χρονος τραγουδιστής δήλωσε ότι δεν πιστεύει πως θα είναι ξανά υποψήφιος για το No. 1 στην καριέρα του με κάποιο single.

 

 

Το πρώτο και μοναδικό single του Robbie Williams που έχει φτάσει στο No. 1 των βρετανικών charts την περίοδο των Χριστουγέννων ήταν η συνεργασία του με τη Nicole Kidman σε μία διασκευή του κλασικού τραγουδιού «Somethin? Stupid», που κυκλοφόρησε το 2001.

Ο Robbie Williams έχει στο ενεργητικό του ως σόλο τραγουδιστής επτά singles που έχουν ανέβει στην πρώτη θέση του Ηνωμένου Βασιλείου, με τελευταίο το «Party Like A Russian» τον Οκτώβριο του 2016.

Ωστόσο διαθέτει ένα εκπληκτικό σερί από πρωτιές με τις ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές του, καθώς την κορυφή του βρετανικού chart έχουν κατακτήσει 13 από τα 15 σόλο άλμπουμ του, με τα υπόλοιπα δύο να έχουν αναρριχηθεί μέχρι τη δεύτερη θέση.

Το τελευταίο άλμπουμ του που αντίκρισε την κορυφή του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν το χριστουγεννιάτικο «The Christmas Present» τον Δεκέμβριο του 2019.top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας