πίσω

Ο The Weeknd θα τραγουδήσει στο Super Bowl του 2021

Η σκηνή του Super Bowl θα φιλοξενήσει τον The Weeknd.

 

Ο The Weeknd είναι ο καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει στο καθιερωμένο show που θα πραγματοποιηθεί στο ημίχρονο του επόμενου Super Bowl, το μεγαλύτερο ετήσιο αθλητικό και τηλεοπτικό γεγονός στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το 55ο Super Bowl, ο μεγάλος τελικός του αμερικανικού πρωταθλήματος φούτμπολ της NFL για τη σεζόν 2020 ? 2021, είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 7 Φεβρουαρίου 2021 στο Raymond James Stadium στο Τάμπα της Φλόριντα.

Ο The Weeknd θα αποτελέσει τον πρώτο Καναδό καλλιτέχνη που θα τραγουδήσει σε show ημιχρόνου στο Super Bowl μετά την εμφάνιση της Shania Twain στον τελικό του 2003.

«Όλοι μεγαλώσαμε παρακολουθώντας τα μεγαλύτερα ονόματα του κόσμου να εμφανίζονται στο Super Bowl και μόνο όνειρο ήταν το να βρεθείς σε αυτή τη θέση. Νιώθω ταπεινοφροσύνη, τιμή και έκσταση που είμαι το επίκεντρο αυτής της φημισμένης σκηνής φέτος», δήλωσε ο The Weeknd.

 

«Ο The Weeknd έχει παρουσιάσει έναν εντελώς δικό του ήχο. Η εκφραστική του μοναδικότητα έχει χαρακτηρίσει μια νέα παραγωγή μεγαλείου στη μουσική και την τέχνη», δήλωσε ο JAY-Z, ο οποίος μέσω της εταιρείας του Roc Nation, έχει αναλάβει καθήκοντα στρατηγικού συμβούλου μουσικής ψυχαγωγίας του NFL.

«Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή στο χρόνο και το Pepsi Super Bowl LV Halftime Show θα είναι μια εξαιρετική εμπειρία με έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη», πρόσθεσε.top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας