πίσω

Οι Chainsmokers μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τραγούδι «Sick Boy»

Νέα μουσική για το EDM-pop duo

Μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους Memories ? Do not Open, οι The Chainsmokers, παρόλο που ήταν απασχολημένοι με τη παγκόσμια περιοδεία τους, γυρίζοντας τα στάδια σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη, βρήκαν αυτόν τον λίγο χρόνο που χρειάζεται για να φτιάξουν ένα νέο τραγούδι για το 2018 που ονομάζεται «Sick Boy».

Μαζί με την αλλαγή του logo, το 2018 δείχνει μια ελαφρώς νέα μουσική κατεύθυνση για τους Chainsmokers. Δεν έχουν επιστρέψει ακόμα στην EDM, οπότε αν περιμένετε κάτι σαν τα παλιότερα τους τραγούδια και remix, συγγνώμη αλλά θα σας απογοητεύσουμε.

Ο Drew εξακολουθεί να τραγουδάει, οπότε αν ελπίζατε σε ένα instrumental banger, συγνώμη αλλά δεν? Ωστόσο, παρά την εμμονή τους στην ποπ, το «Sick Boy» δείχνει κάπως πιο? γνήσιο από τα περισσότερα κομμάτια του MDNO.

Τα lyrics μπορεί να μην τόσο ευχάριστα, αλλά η παραγωγή για το «Sick Boy» είναι πολύ, πολύ καθαρότερη και βαθύτερη ποιοτικά από οτιδήποτε άλλο τραγούδι του MDNO. Το πιάνο είναι πιο καθαρό, τα τύμπανα πιο crispy και η κατεύθυνσή τους πιο ξεκάθαρη.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του τραγουδιού, «το ?Sick Boy? είναι ένα τραγούδι για την αυτο-ταυτότητα στο σημερινό κόσμο και το να στέκεσαι ψηλά ενάντια στο τι μπορείς και τι δεν μπορείς να ελέγξεις».top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας