πίσω

Prince, ένα χρόνο μετά το θάνατό του, έρχεται ένα νέο EP!!

ο «Deliverance» έχει έξι τραγούδια και το ομώνυμο κομμάτι μπορείτε ήδη να το ακούσετε εδώ!!

 

Ονομάζεται Deliverance, το μεταθανάτιο EP του Prince που κάνει κυκλοφορία έκπληξη στις 21 Απριλίου, ακριβώς ένα χρόνο μετά το θάνατό του. Το Deliverance είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία και το ομώνυμο τραγούδι μπορείτε ήδη να το ακούσετε στο Apple Music.

?You can ease the pain of a few but until God intervenes/ Ain?t nothing, nothing man can do/ Except cause each other injury/ Somebody say, ?Katrina levees?, τραγουδάει ο Prince στο τραγούδι όπου μπορούμε να ακούσουμε και ένα από τα κιθαριστικά του σόλο.

 

Τα κομμάτια του EP έχουν γραφτεί και παραχθεί από τον Ian Boxill, συνεργάτης του Prince, μεταξύ 2006 και 2008. O Boxill έκλεισε επίσης τα κομμάτια μετά το θάνατο του τραγουδιστή, «ο Prince μου έλεγε κάθε βράδυ, πριν πάει να κοιμηθεί, πως προσπαθούσε να σκεφτεί πώς θα φτάσει η μουσική του στο κοινό, χωρίς να περάσει από τις μεγάλες εταιρείες. Έτσι, για το έργο αυτό, αποφασίσαμε να κάναμε τα πάντα ανεξάρτητοι γιατί είναι αυτό που ήθελε».

Η είδηση του δίσκου έρχεται λίγες μόνο ώρες από εκείνης των δεκάδων φαρμάκων που βρέθηκαν στο σπίτι του, με τα περισσότερα να είναι κουτία με ισχυρά παυσίπονα.

Αυτό είναι το tracklist του Deliverance:

1. Deliverance
2. I Am
3. Touch Me
4. Sunrise Sunset
5. No One Else
6. I Am (extended)top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας