πίσω

Πώς γυρίστηκαν δέκα αξέχαστες ερωτικές σκηνές Οι (πολύ) προσωπικές μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.

Δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικός τρόπος να αποδομήσεις μια αισθησιακή τηλεοπτική/κινηματογραφική στιγμή από το να αφήσεις τους πρωταγωνιστές της να μιλήσουν γι' αυτή. Όπου βρεθούν κι όπου σταθούν, οι ηθοποιοί που τις τολμούν επαναλαμβάνουν σχεδόν βαρετά πλέον πως το να υποκρίνεσαι σεξ μ' έναν συνάδελφο μπροστά στην κάμερα και κυρίως μπροστά στους κάμεραμαν, είναι ό,τι πιο άβολο, ντροπιαστικό ίσως και αστείο μπορεί να τους ζητηθεί να κάνουν υπηρετώντας την τέχνη τους.

Για το θέμα έχουν μιλήσει σχετικά μερικοί διάσημοι κύριοι και κυρίες, οι οποίοι έχουν... συμπράξει σε κάποιες από τις πιο αξέχαστες σύγχρονες ερωτικές σκηνές.

 

 

10 

Η Michelle Williams για το «Blue Valentine»

 
Πώς γυρίστηκαν δέκα αξέχαστες ερωτικές σκηνές

«Γυρίσαμε πρώτα τις σκηνές που αφορούσαν την αρχή της σχέσης μας, οπότε εν πρώτοις είχε πλάκα. Μετά περάσαμε στις ερωτικές σκηνές και τότε το πράγμα έγινε τοξικό. Με τον Ryan σταματήσαμε να επικοινωνούμε ως Ryan και Michelle. Αυτές οι σκηνές ήταν ατέλειωτες. Κάθε βράδυ που γύριζα με τ' αμάξι στο σπίτι από τα γυρίσματα, μια πραγματικά μεγάλη διαδρομή, κατέβαζα τα παράθυρα, δυνάμωνα τη μουσική, έβγαζα το κεφάλι μου έξω από το παράθυρο σαν σκύλος και ούρλιαζα. Aυτός ήταν ο τρόπος διαφυγής μου».

 

9. 

Ο Neil Patrick Harris για το «Κορίτσι που εξαφανίστηκε»

 
Πώς γυρίστηκαν δέκα αξέχαστες ερωτικές σκηνές

«Εγώ και η Rosamund (Pike) επαναλαμβάναμε τη σκηνή με τον David (Fincher) σπιθαμή προς σπιθαμή. ?Τώρα βάζεις το κεφάλι σου στο πουλί του ακριβώς εδώ, μετά κάνετε Χ ωθήσεις και τότε εσπερματώνεις?. Από τη στιγμή που ξεκινάει το πράγμα να ρολάρει, δεν χρειάζεται να πεις πολλά».

 

8.

Η Ann Paquin για το «True Blood»

 
Πώς γυρίστηκαν δέκα αξέχαστες ερωτικές σκηνές

«Ίσως θα πρέπει να είναι περίεργο να υποκρίνεσαι σεξ με τον άντρα σου* μπροστά σε κόσμο, σωστά; Ναι, αλλά δεν είναι τελικά. Όταν κάνεις μια ερωτική σκηνή με κάποιον που αγαπάς πραγματικά δεν έχεις να σκέφτεσαι πράγματα όπως ?Να τον πιάσω εδώ;?, ?Να τον πιάσω εκεί;? - Ξέρεις ποια είναι τα όρια. Βασικά δεν υπάρχουν όρια».

Ann Paquin αναφέρεται στο συμπρωταγωνιστή και σύζυγό της στη σειρά, Stephen Moyer. 

 

 

7

O Robert Pattinson για το «Χαραυγή-Μέρος 1»

 
Πώς γυρίστηκαν δέκα αξέχαστες ερωτικές σκηνές

«Πιστεύω πως όσο πιο άνετα νιώθεις με τον άλλον, τόσο πιο δύσκολο είναι να κάνεις μαζί του οποιαδήποτε έντονη ερωτική σκηνή. Γιατί σκέφτεσαι πως δεν θέλειςς να του δείξεις ότι έχεις βρεθεί σε δύσκολη θέση».

6. 

Ο Jason Statham για το «Εκτός Ορίων 2»

 
Πώς γυρίστηκαν δέκα αξέχαστες ερωτικές σκηνές

«Η άγρια ερωτική σκηνή είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση. Ειδικά όταν γίνεται σε δημόσιο χώρο, μπροστά σ' ένα πλήθος κομπάρσων που φωτογραφίζουν με τα κινητά τους τον ασπρουλιάρικο κώλο σου.Διατηρώ το μερίδιό μου σε τέτοιου είδους γελοιότητες στις ταινίες, αλλά ήταν πάντα κάπως πιο ιδιωτική η περίσταση».

 

5.

Ο Ashton Kutcher για το «Μόνο το σεξ δεν φτάνει»

 
Πώς γυρίστηκαν δέκα αξέχαστες ερωτικές σκηνές

«Προσωπικά ξεκινάω πάντα ζητώντας συγγνώμη... Κάποιος που είπε κάποια στιγμή κάτι που είχε πει ο Sir Lawrence Olivier. Γενικά, όταν αμφιβάλλεις για κάτι, είναι ασφαλές να καταφεύγεις σε μια ατάκα του Sir Lawrence. Είχε πει λοιπόν ?Εγώ απολογούμαι, έρθω δεν έρθω σε στύση?».

 

4

Η Laura Prepon για το «Orange is the new black»

 
Πώς γυρίστηκαν δέκα αξέχαστες ερωτικές σκηνές

«Μια από τις πρώτες σκηνές που γυρίσαμε με την Taylor Schilling στη σειρά ήταν εκείνη στο ντους. Το γαμάτο της υπόθεσης είναι πωςνιώσαμε κατευθείαν πολύ άνετα μεταξύ μας, ήταν υπέροχο. Εμπιστευτήκαμε η μια την άλλη».

 

3. 

Ο Joseph Gordon-Levitt για το «Don Jon»

 
Πώς γυρίστηκαν δέκα αξέχαστες ερωτικές σκηνές

«Είναι μια πολύ όμορφη πρακτική διαδικασία. Φτιαγμένη από πολλά μικρά κομμάτια. Δεν είναι απλά ότι ερχόμαστε, κάνουμε ό,τι κάνουμε και κάποιος τραβάει με την κάμερα».

 

2. 

Η Vanessa Hudgens για το «Spring Breakers»

 
Πώς γυρίστηκαν δέκα αξέχαστες ερωτικές σκηνές

«Ήταν ψυχοφθόρο, μαρτύριο. Είπα στον ατζέντη μου πως δεν θέλω να ξανακάνω κάτι τέτοιο ποτέ ξανά».

 

1. 

Ο Jake Gyllenhaal για το «Αγάπη σα ναρκωτικό»

 
Πώς γυρίστηκαν δέκα αξέχαστες ερωτικές σκηνές

«Έχω καταφέρει αρκετά στην καριέρα μου μέχρι τώρα, αλλά το δυσκολότερο απ' όλα ήταν το να υποκριθώ ότι με ?ανάβει? η Anne Hathaway. Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερα κάτι τέτοιο» (WowJake, πόσο σκληρός).

 

 

 

 

 

 top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας