πίσω

Πώς γυρίστηκε η τελευταία ερωτική σκηνή της Jennifer Lawrence

Σύμφωνα με δική της δήλωση, χρειάστηκε πολύ αλκοόλ και η συγκατάθεση της μαμάς της.

 

Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η ηθοποιός και αφορά στην ερωτική σκηνή που γύρισαν παρέα με τον Chris Pratt για τις ανάγκες του sci-fi «Passengers» στο οποίο πρωταγωνιστούν.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Jennifer, τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά. Όπως εξομολογήθηκε στη συνέντευξή της στο τελευταίο τεύχος του Hollywood Reporter, η νέα μεγάλη σταρ του Χόλιγουντ χρειάστηκε να μεθύσει πολύ («πάρα πολύ») προκειμένου να ξεπεράσει το άβολο του πράγματος, ενώ μετά το τέλος του γυρίσματος πήρε τηλέφωνο τη μαμά της για συμπαράσταση.

Η Lawrence αισθανόταν πολύ περίεργα, ειδικά με το γεγονός ότι ο Pratt είναι παντρεμένος άνθρωπος. «Ηταν η πρώτη φορά που θα φιλούσα έναν δεσμευμένο άντρα και η ενοχή σε βαράει στο στομάχι», είπε, προσθέτοντας πως τηλεφώνησε στη μαμά της και άρχισε να τη ρωτάει αν όλο αυτό είναι εντάξει. «Ένιωσα πολύ ευάλωτη εκείνες τις στιγμές, δεν έχω ξαναβιώσει τέτοια έκθεση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Lawrence φωτογραφήθηκε στο Hollywood Reporter μαζί με άλλες ισχυρές γυναίκες της κινηματογραφικής βιομηχανίας: την CareyMulligan, την Cate Blanchett, την Kate Winslet, την Jane Fonda, τηνHelen Mirren, την Brie Larson και τη Charlotte Rampling με τις οποίες έδωσε από κοινού μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Ένα από τα θέματα που έθιξαν ήταν η οικονομική ανισότητα που επικρατεί στο Χόλιγουντ μεταξύ ανδρών και γυναικών, με αφορμή την περίπτωση της Lawrence, η οποία είχε πληρωθεί λιγότερο σε σχέση με τους άνδρες συμπρωταγωνιστές της για την ταινία «American Hustler». Η καλύτερη αντίδραση ήρθε φυσικά από το στόμα της μεγάλης Helen Mirren: «Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε ευγενικές. Αν είχα παιδιά, το πρώτο πράγμα που θα μάθαινα στην κόρη μου είναι οι λέξεις ?άντε γ@@##σου?». Σωστή η κυρία Mirren.

 top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας