πίσω

Selena Gomez: Ξανά στις επάλξεις με νέα τραγούδια και συνεργασίες

Στις επάλξεις επανέρχεται η Selena Gomez με νέα τραγούδια και συνεργασίες που θα κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα.

Η Selena Gomez έχει ανασυντάξει τις δυνάμεις της έπειτα από την περιπέτεια της υγείας της και είναι πανέτοιμη να συνεχίσει να προσφέρει καινούριο υλικό στο κοινό της, έχοντας στον ορίζοντα το νέο άλμπουμ της.

Η 25χρονη τραγουδίστρια έχει δώσει μία γεύση από τις προθέσεις της σχετικά με τον έκτο ολοκληρωμένο δίσκο της με τα δύο singles που έχουν ήδη προηγηθεί.

Το πρώτο ήταν το «Bad Liar» που έχει «χτιστεί» γύρω από τη γραμμή του «Psycho Killer» των Talking Heads (1977) και συγκεντρώνει 212 εκατομμύρια επίσημα προβολές στο YouTube. Επίσης είχε εμφανιστεί στο Top 20 του «Billboard Hot 100». Ακολούθησε το πολυσυζητημένο «Fetish» για το? αλλόκοτο video clip που το οπτικοποίησε, ένα τραγούδι με τη συμβολή του Gucci Mane.

Έκτοτε, η Selena Gomez εστίασε στη βελτίωση της υγεία της, ύστερα από τη μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υπεβλήθη και αποκάλυψε πρόσφατα, απαντώντας στις απορίες των θαυμαστών της για το λόγο που δεν προώθησε στο βαθμό που έπρεπε τα δύο τραγούδια.

Η νεαρή pop star επιστρέφει στη δράση και η παραφιλολογία ξεκινά.

Μολονότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση, παρά μόνο ενδείξεις, γενικότητες και διαρροές, το επόμενο διάστημα προβλέπεται ιδιαίτερα δραστήριο για τη Selena Gomez, κάτι που θα χαροποιήσει τους οπαδούς της, αφού θα απολαύσουν νέα και πολλή μουσική.

Είναι υπαρκτό γεγονός ότι η Selena Gomez έχει ηχογραφήσει ένα τραγούδι μαζί με τον DJ και μουσικό παραγωγό marshmello, ο οποίος είχε αποκαλύψει την ύπαρξη της συνεργασίας τον περασμένο Ιούλιο, με την τραγουδίστρια να σχολιάζει ότι είναι ένα από τα αγαπημένα της.

Αυτές τις ημέρες, όταν ο marshmello ερωτήθηκε σχετικά στο Twitter, απάντησε ότι το τραγούδι «έρχεται πολύ πολύ σύντομα».

Σε αυτό το σημείο προστίθεται το σενάριο που υποστηρίζει ότι το single θα κυκλοφορήσει μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες του Οκτωβρίου.

Το παζλ συμπληρώνεται με τη φημολογία ότι η Selena Gomez θα συμπράξει επιπλέον με τον Βρετανό Jax Jones, γνωστός στο ελληνικό κοινό από την επιτυχία «You Don?t Know Me», που πρόσφατα ένωσε δυνάμεις με την Demi Lovato στο «Instruction».

Εικάζεται ότι τραγούδι θα παρουσιαστεί το Δεκέμβριο. Αληθεύει η συνεργασία;top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας