πίσω

Shakira: Η λάτιν βασίλισσα του YouTube

Τις καλύτερες επιδόσεις από κάθε άλλον καλλιτέχνη λατινικής καταγωγής σημειώνει στο YouTube η Shakira.

Η Shakira «σπάει» το ρεκόρ των Λατίνων καλλιτεχνών στο YouTube!

Η Κολομβιανή  τραγουδίστρια συνεχίζει να κάνει  θραύση. Το κανάλι της στην πλατφόρμα Youtube έχει φτάσει στο ορόσημο των δέκα δισεκατομμυρίων προβολών. Με αυτόν τον αριθμό, γίνεται η πρώτη φωνή λατινικής προέλευσης που επιτυγχάνει αυτό το κατόρθωμα.

Στο παρελθόν μόνο τέσσερις καλλιτέχνες είχαν κατορθώσει να καταρρίψουν την επίδοση: Η Rihanna, ο Justin Bieber, η Katy Perry και η Taylor Swift, με την τετράδα να κατάγεται από το βόρειο τμήμα της αμερικανικής ηπείρου.

 

Η πιο επιτυχημένη λάτιν τραγουδίστρια στον κόσμο, η Shakira, διαθέτει δύο video clip που έχουν ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο επισκέψεων: Το «Waka Waka» (2010) και το super hit «Chantaje» σε συνεργασία με τον Maluma (2016), με 1,4 δισ. «χτυπήματα» το καθένα. Επιπλέον, υπάρχουν δύο videos με πάνω από 800 εκατομμύρια προβολές. Το «La La La» (2014) και το «Can?t Remember To Forget You» (2014), η καυτή συνεργασία με τη Rihanna.

Στα τέλη Μαΐου, η Shakira κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ της με τίτλο «El Dorado«, όπου το video clip του «Me Enamor?» έχει συγκεντρώσει πάνω από 150 εκατομμύρια views.top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας