πίσω

Sting: Όλη η προσωπική δισκογραφία του συγκεντρωμένη σε ένα box set

Όλα τα άλμπουμ του Sitng από την προσωπική πορεία του κυκλοφορούν για πρώτα φορά μαζί, στο ίδιο box set και σε βινύλιο.

Οι A&M, Interscope Records και Deutsche Grammophon έχουν την τιμή να ανακοινώσουν την κυκλοφορία της πλήρους στουντιακής συλλογής του Sting.

Το σετ «The Complete Studio Collection» περιλαμβάνει το σύνολο του ένδοξου καταλόγου του Sting κατά τη μονήρη πορεία του σε βινύλια 180gr. Από το ντεμπούτο το 1985 με το «The Dream Of The Blue Turtles» μέχρι το τελευταίο «57th & 9th», το «The Complete Studio Collection» είναι η πρώτη ανθολογία της απαράμιλλης σόλο καριέρας του Sting.

Ακολουθώντας την κυκλοφορία του εξαντλημένου box set «The Studio Collection» από τις A&M / Interscope Records, το «The Complete Studio Collection» περιέχει ολόκληρο τον κατάλογο του καλλιτέχνη στις A&M / Interscope Records συν τη δισκογραφία του στην Deutsche Grammophon  «Songs From The Labyrinth» (2006), «If On A Winters Night» (2000) και «Symphonicities» (2010)  σε προσθήκη με το νέο άλμπουμ του «57th & 9th», φέρνοντας μαζί για πρώτη φορά και τους δώδεκα προσωπικούς δίσκους του.

Για όσους έχετε προμηθευτεί το αρχικό box set του «The Studio Collection», έχει δημιουργηθεί ειδικά για την περίπτωση ένα ξεχωριστό πακέτο με τίτλο «The Studio Collection: Volume II» που διαθέτει τα τέσσερα άλμπουμ «Songs From The Labyrinth», «If On A Winter's Night», «Symphonicities» και «57th & 9th», με επαρκή χώρο στη συσκευασία για τα εναπομείναντα άλμπουμ ώστε να δημιουργήσετε το «The Complete Studio Collection».

Όλα τα περιεχόμενα LPs του καταλόγου παρουσιάζονται με προσεχτική αναπαράσταση του πρωτότυπου artwork και με νέα masters που «κόπηκαν» στα παγκοσμίου φήμης Abbey Road Studios του Λονδίνου προκειμένου να διασφαλιστεί η υψηλότερη δυνατή ποιότητα ήχου.

Το «The Complete Studio Collection» υπογραμμίζει το απίστευτο πλήρες φάσμα της σπερματικής δημιουργίας, της αμίμητης εξιστόρησης και των ενορχηστρώσεων του Sting που προκαλούν δέος μέσω μίας μυριάδας μουσικών ειδών.

Από το εμποτισμένο με jazz και φορτισμένο πολιτικά «The Dream Of The Blue Turtles» έως το deft pop «?Nothing Like The Sun», το κοσμοπολίτικο «Brand New Day» και μέχρι την επιβλητική ηλεκτρονική μουσική στο «Sacred Love», μέσω της εξερεύνησης των σύνθετων κλασικών φορμών στο «Song From The Labyrinth» που επεκτείνονται σε μέγεθος και έννοια στο «If On A Winter's Night» και αναπτύσσονται περαιτέρω στην ορχηστρική έκταση του «Symponicities» που συγχωνεύει τα είδη, πριν τελικά κορυφωθεί στη θριαμβευτική επιστροφή στην pop/rock με το «57th & 9th». Το «The Complete Studio Collection» επιδεικνύει όλες τις όψεις τις εξελισσόμενης και αληθινά εμπνευστικής καλλιτεχνίας του Sting.

Τα «The Complete Studio Collection» και «The Studio Collection: Volume II» κυκλοφορούν στις 9 Ιουνίου και είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία.

 

Η διεθνή περιοδεία του Sting, «57th & 9th World Tour», με γκεστ τους The Last Bandoleros και Joe Sumner, παρασύρει τον κόσμο στη θύελλα με πολύ ενθουσιώδη σχόλια από κοινό και κριτικούς. Με κεντρικό χαρακτηριστικό την κιθάρα, η περιοδεία περιλαμβάνει μία τετραμελή μπάντα και έχει δώσει sold out εμφανίσεις στη Νότια και Κεντρική Αμερική και την Ευρώπη. Αυτή την περίοδο, ο Sting πραγματοποιεί συναυλίες στη Νότια και Κεντρική Αμερική, προτού επισκεφθεί μέρη όπως η Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ, το Τόκιο και η Οσάκα. Μετέπειτα, ο Sting θα επιστρέψει στην Ευρώπη για μία σειρά καλοκαιρινών φεστιβάλ.

Επιπλέον, ο Sting θα παραλάβει το «Polar Music Prize» για το 2017, το οποίο γιορτάζει τη δύναμη και τη σημαντικότητα της μουσικής και απονέμεται σε μεμονωμένα άτομα, γκρουπ ή ιδρύματα προς παγκόσμια αναγνώριση της αριστείας τους στον κόσμο της μουσική. Η τελετή απονομής του «Polar Music Prize» θα διοργανωθεί στις 15 Ιουνίου στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, παρουσία της Σουηδικής Βασιλικής Οικογένειας.top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας