πίσω

Taylor Swift: Πρόσφερε οικονομική βοήθεια σε οικογένειες που δυσκολεύονται λόγω COVID-19

Πολλές είναι οι οικογένειες σε παγκόσμιο επίπεδο που, δυστυχώς, λόγω πανδημίας δυσκολεύονται πολύ να καλύψουν τις άμεσες ανάγκες που υπάρχουν στην καθημερινότητά τους.

Για παράδειγμα, μία γυναίκα στο Nashville δήλωσε στην GoFundMe σελίδα της πως έχει μείνει "πίσω" στην πληρωμή του ενοικίου της και πως δεν είναι καθόλου σίγουρη πως τα παιδιά της φέτος θα καταλάβουν και θα νιώσουν όπως πρέπει τα Χριστούγεννα.

Η Taylor Swift λοιπόν, διαβάζοντας για την περίπτωσή της σε μεγάλη ειδησεογραφική πηγή της Αμερικής, αποφάσισε να τη βοηθήσει, δίνοντάς της και ένα χαρακτηριστικό σημείωμα.

"Nikki, διάβασα για εσένα και σκέφτηκα πως ήταν πολύ θαρραλέο από μέρους σου να μοιραστείς την ιστορία σου. Λυπάμαι τόσο πολύ για ό,τι πέρασες τη φετινή χρονιά και ήθελα να σου στείλω αυτό το δώρο, από το ένα Nashville κορίτσι στο άλλο", έγραψε η Tay προσφέροντας οικονομική βοήθεια. 

Η Shelbie από την άλλη στο Michigan δήλωσε πως έχασε τη δουλειά της, καθώς έπρεπε να μείνει σπίτι και να φροντίζει την κόρη της λόγω της πολύ σοβαρής κατάστασης υγείας που αντιμετώπιζε η μικρή της, ενώ ταυτόχρονα έχει ένα ακόμα 7χρονο παιδί να στηρίξει. Η οικογένειά της έχει πουλήσει τα πάντα, για να καλύψει τα έξοδα και έτσι η Taylor ήρθε πραγματικά ως από μηχανής θεός, στέλνοντάς της 13.000 δολάρια.

"Shelbie, σου στέλνω αυτό το δώρο έχοντας διαβάσει για εσένα. Κανένας δε θα έπρεπε να αισθάνεται αυτού του είδους την πίεση και το άγχος που σου έχει προκαλέσει όλη αυτή η κατάσταση. Ελπίζω εσύ και η όμορφη οικογένειά σου να έχετε υπέροχες γιορτές. Με αγάπη, Taylor".

 top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας