πίσω

Taylor Swift: Το καινούριο άλμπουμ κυκλοφορεί πολύ σύντομα

Όλα δείχνουν ότι η Taylor Swift είναι έτοιμη να επιστρέψει ηχηρά με ολοκαίνουρια δισκογραφική δουλειά.

Ετοιμαστείτε: Ο καιρός για την επάνοδο της Taylor Swift πλησιάζει.

Η φετινή χρονιά ήταν συναρπαστική στον κόσμο της μουσικής, με τεράστιες κυκλοφορίες δίσκων από super stars όπως η Katy Perry, ο Ed Sheeran, ο Kendrick Lamar, ο JAY-Z, ο Drake, ο Harry Styles, αλλά και από ανερχόμενους και ήδη διακεκριμένους καλλιτέχνες όπως η Lorde, η Halsey, η Dua Lipa και πολλοί άλλοι.

Ακόμη και με αυτή την κορυφαία λίστα ονομάτων, ο χειμώνας αναμένεται να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις, αφού υπάρχουν και άλλοι διάσημοι τραγουδιστές που θα επανέλθουν δισκογραφικά, με επιτυχίες που ίσως θα επιβληθούν όσων έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα.

 

Η Taylor Swift, ο Eminem και ο Sam Smith έχουν προγραμματίσει να κυκλοφορήσουν αυτό το φθινόπωρο τις νέες δισκογραφικές δουλειές τους, ως μέρος της στρατηγικής της Universal Music Group να επεκτείνει την κυριαρχία της στα charts για το 2017.

Με το «DAMN.» του Kendrick Lamar και το «More Life» του Drake να αποτελούν τα δύο εμπορικότερα άλμπουμ της χρονιάς αντίστοιχα, ο πολυεθνικός κολοσσός θα μπορούσε να διευρύνει περαιτέρω την πρωτοκαθεδρία του με κυκλοφορίες από τους υπόλοιπους megastars που διαθέτει στο δυναμικό του.

Όσον αφορά την Taylor Swift, οι φήμες για έναν καινούριο δίσκο είναι έντονες, καθώς συμπληρώνονται τρία χρόνια από το διπλά βραβευμένο με Grammy «1989», των global hits «Shake It Off», «Blank Space», «Style», «Bad Blood» και άλλων.

Η ενδεχόμενη επάνοδος της Αμερικανίδας τραγουδίστριας θα αποτελέσει αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα γεγονότα στη μουσική βιομηχανία για το υπόλοιπο του έτους.

Η Taylor Swift έχει υπάρξει αρκετά ήσυχη σε σχέση με την pop star του βεληνεκούς της. Παρ? όλα αυτά, το ίδιο? ήσυχα διέθεσε ολόκληρη τη δισκογραφία της για πρώτη φορά προς streaming την ίδια ημέρα που η Katy Perry κυκλοφόρησε το «Witness», αναβιώνοντας τη διένεξη μεταξύ τους.

Η πιθανότητα η «TayTay» να ηχογραφεί τον επόμενο, έκτο προσωπικό δίσκο της έχει βάση. Φημολογείται, επίσης, ότι ετοιμάζει τη δική της ιδιόκτητη υπηρεσία streaming, οπότε ένα νέο άλμπουμ θα σηματοδοτούσε την τέλεια ευκαιρία για την έναρξη της λειτουργίας της.

 top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας