πίσω

The Weeknd και Daft Punk στο διαστημικό video του «I Feel It Coming»

Στη δεύτερη σύμπραξή τους, το «I Feel It Coming», δίνουν εικόνα ο The Weeknd και οι Daft Punk.

Ο The Weeknd, το «Starboy» της διεθνούς μουσικής σκηνής, οπτικοποιεί και το δεύτερο σκέλος της συνεργασίας του με τους Daft Punk.

Έχει τονιστεί επανειλημμένα ότι αυτή η χρονιά ανήκει στον Καναδό καλλιτέχνη, αφού ολοκλήρωσε αυτό που ξεκίνησε με το άλμπουμ «Beauty Behind the Madness». Την εμφατική εκτόξευση στην κορυφή, με όλο τον πλανήτη να παθαίνει εμμονή με τις επιτυχίες του.

Αναμφίβολα, καθοριστικός ήταν ο ρόλος της σύμπραξης του The Weenkd με το ασυναγώνιστο δίδυμο ηλεκτρονικής μουσικής των Daft Punk που στελεχώνεται από τους Γάλλους Guy-Manuel de Homem-Christo και Thomas Bangalter.

 

Με αρχικό πλοηγό τον τυφώνα του «Starboy», το πρώτο δείγμα της δουλειάς τους, ξεσήκωσαν το πλήθος και ανάγκασαν όλη τη μουσική βιομηχανία να αποκαλέσει «φαινόμενο» τον The Weeknd και την σαρωτική επιτυχία του ομώνυμου δίσκου.

Μετάλλαξη ή εξέλιξη;

Ο The Weeknd δίχασε κοινό και κριτικές με την απότομη στροφή, ειδικά σε όσους σύγκριναν ? αναπόλησαν την εποχή του «Trilogy». Ο 27χρονος καλλιτέχνης αποδεικνύει ότι είναι έτοιμος για την «πρώτη γραμμή», ανοίγοντας πυρ με (δεκαοχτώ) συναρπαστικά τραγούδια. Αν μη τι άλλο με το άλμπουμ του «Starboy» τοποθετείται σε σχέση ισχύος.

Εκτός από τη συνύπαρξη με τους Daft Punk, ο The Weeknd συναντά επίσης την αποπλανητική Lana Del Rey και τον πολυβραβευμένο Kendrick Lamar.

Έχοντας δώσει ήδη μορφή σε τραγούδια όπως τα «Starboy», «False Alarm», «Party Monster» και «Reminder», η? λαίλαπα συνεχίζεται με το δεύτερο κομμάτι της συνάθροισης με τους Daft Punk, το εξίσου εθιστικό «I Feel It Coming».

Για τις ανάγκες του διαστημικού video clip ο The Weeknd μεταφέρεται ? με τη σκηνοθεσία του Warren Fu -σε έναν ξένο πλανήτη όπου όλα πετρώνουν. Στο τέλος εμφανίζονται και οι Daft Punk προσπαθώντας να ανακαλύψουν σημάδια ζωής.

Ολοφάνερα, η 80?s αισθητική, μιας και το video μοιάζει γυρισμένο σε VHS, είναι πλέον η νέα τάση:top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας