πίσω

Το «I'm The One» του DJ Khaled με τον Justin Bieber «τρέχει» με σπασμένα φρένα

Σε δυναμική τροχιά βρίσκεται το «I'm The One», το νέο single του DJ Khaled σε σύμπραξη με τον Justin Bieber και όχι μόνο.

Ενόσω ο Justin Bieber κυριαρχεί στο αμερικανικό, το βρετανικό και στα charts άλλων με τη συμμετοχή του στο remix του λάτιν τυφώνα «Despacito», έρχεται ένα ακόμα τραγούδι στο οποίο εμφανίζεται να τεθεί σε θέση ισχύος.

Το «I'm The One» του DJ Khaled όπου, εκτός από τον Καναδό αστέρα, συνδράμουν επίσης ο Lil Wayne, ο Chance The Rapper και ο Quavo των Migos, εντοπίζεται τρίτο στις Ηνωμένες Πολιτείες και δεύτερο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τώρα, το τραγούδι μπορεί να γιορτάσει άλλο ένα σημαντικό επίτευγμα.

Μέσα σε ένα μόλις μήνα κυκλοφορίας το video clip του «I'm The One» ξεπερνά τα 200 εκατομμύρια προβολών στο YouTube. Τα νούμερα που σημειώνει το νέο hit του DJ Khaled είναι εξαιρετικά γι' αυτό το διάστημα των τεσσάρων εβδομάδων.

Επιπλέον, υπάρχουν σχεδόν 168 εκατομμύρια streams μόνο στο Spotify, ενώ στο iTunes το «I'm The One» είναι αυτή τη στιγμή το έκτο εμπορικότερο single. Στα αμερικανικά ραδιόφωνα, το hit έχει την όγδοη καλύτερη επίδοση και έχει βρεθεί στην κορυφή σε Αυστραλία, Καναδά, Νέα Ζηλανδία, Σκωτία, Ηνωμένο Βασίλειο και, φυσικά, στις Η.Π.Α.

Για τον Αμερικανό παραγωγό, είναι το πρώτο τραγούδι του που φτάνει στο Νο1 του Billboard Hot 100, έχοντας κάνει ντεμπούτο σε αυτό, ανάμεσα σε άλλες επιδόσεις. Μέσα σε μία εβδομάδα ανέβηκε στην πρώτη θέση συνολικά 53 χωρών.

Το «I'm The One» θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του DJ Khaled με γενικό τίτλο «Grateful», στο οποίο θα συναντήσουμε και τη Rihanna με τον Drake, μαζί με το «Shining», τη σύμπραξη με την Beyonce και τον Jay-Z που ακούμε τους τελευταίους μήνες. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του «Grateful» δεν έχει γίνει γνωστή, όμως η αγορά έχει αρχίζει να το «παρακολουθεί» με ενδιαφέρον.

 top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας