πίσω

Το πιο συναρπαστικό video που θα δεις σήμερα Το νέο footage του «The Revenant» φέρνει το Leonardo DiCaprio ακόμα πιο κοντά στο Oscar.

Ίσως φέτος να είναι πραγματικά η χρονιά του. Ο DiCaprio κυνηγάει το χρυσό αγαλματίδιο εδώ και χρόνια, αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να το πιάσει στα χέρια του. Άλλοτε φτάνει σε απόσταση αναπνοής και άλλοτε του γλιστράει μέσα από τα χέρια. Η νέα ταινία, όμως, του Alejandro Gonzalez Inarritu, ο οποίος διατηρώντας τη φόρα από τον περσινό του θρίαμβο με το «Birdman» (Oscar Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Πρωτότυπου Σεναρίου και Φωτογραφίας) διεκδικεί ξεκάθαρα το σερί και ένα βραβείο για τον πρωταγωνιστή του, τον οποίο πραγματικά υπέβαλε σε μεγάλες περιπέτειες. Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο Leo, ανάμεσα στα άλλα δεινά, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έπρεπε να κοιμηθεί πάνω σ' ένα παγωμένο κουφάρι ζώου, ενώ τόσο αυτός όσο και άλλα μέλη της ομάδας του The Revenant υπέστησαν βαριές υποθερμίες (το τίμημα της τέχνης...). Τι άλλο πια να κάνει ο άνθρωπος για να του το δώσετε, κύριοι της Ακαδημίας;

Με το τουφέκι του (αντί για σπαθί) διεκδικεί ο Leo φέτος αυτό που τόσα χρόνια (πιστεύει ότι) του στερούν.

Υπενθυμίζουμε πως το «The Revenant» διαπραγματεύεται τον αληθινό αγώνα επιβίωσης ενός Αμερικανού περιπλανώμενου κυνηγού και εμπόρου γούνας, ονόματι Hugh Glass (αυτόν υποδύεται ο Leonardo DiCaprio), ο οποίος στις αρχές του 1800 εγκαταλείφθηκε από τους τρεις συντρόφους του στα χιονισμένα βουνά της Νέας Ηπείρου, επειδή θεωρήθηκε νεκρός (του είχε επιτεθεί μια αρκούδα). Ο Glass περπάτησε πάνω από 300 επικίνδυνα χιλιόμετρα μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες ώσπου να τους βρει και να πάρει εκδίκηση. Πρωτοπαλίκαρο της αντίπαλης ομάδας, ο Tom Hardy.

Μόλις κυκλοφόρησε ένα footage 30'' που κόβει την ανάσα και δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες.top
Επικοινωνία

93,4 Radio Dee Jay
Προφ. Ηλία 14, Πρέβεζα 481 00
T. 2682023809, F. 2682301347
email: info@radio-dj.gr

Διαφημιστικό Τμήμα

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο 93,4 Radio Dee Jay

Ακολουθήστε μας